Annonce
Sport

To tredjedele af truppen er smittet: Corona-ramt GOG-hold sender Madsen til Skanderborg

GOG kan drømme tilbage til en tid, hvor kampråb som disse ikke var med til at skyde hold i kampprogrammet. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Mindst otte GOG-spillere og fire medlemmer af staben er smittet med corona. Tirsdagens EHF-kamp mod Tatabanya er rykket til en dobbeltkamps-seance i Gudme den 8. og 9. december, mens Emil Madsen smutter til sommer.
Annonce

HÅNDBOLD: Coronaen har spredt sig som det, den er - en omsiggribende virus, og nu er to tredjedele af mandskabet på Sydfyn konstateret smittet. Det bekræfter holdets assistent Keld Vilhelmsen overfor Sport Fyn, men fortæller at al øvrig kommunikation skal gå gennem direktør Kasper Jørgensen. Han har dog ikke været til at komme i kontakt med.

Til TV2 Sport udtalte direktøren torsdag, at man havde forsøgt at inddæmme smitten ved at isolere spillere og stab mandag, da Nicolej Krickau og Emil Madsen blev konstateret smittede som nummer tre og fire i corona-kabalen.

- I mandags sendte vi alle spillere i isolation, så de ikke kunne smitte hinanden, og vi håber naturligvis, at det har gjort, at antallet af smittede ikke stiger yderligere, sagde direktøren på daværende tidspunkt.

De seneste corona-tilfælde betyder, at kampen mod ungarske Grundfos Tatabanya nu bliver rykket. Den 8. og 9. december ligger Gudmehallen gulv til begge opgør, der efter planen afvikles klokken 17 både tirsdag og onsdag.

Annonce

Spillerskifte under corona-radaren

Midt i en hektisk tid for GOG forlader én af de pt corona-smittede spillere klubben. Der er tale om det 19-årige højreback-talent Emil Madsen, der til sommer skifter den gule trøje ud med Skanderborgs grønne stykke polyester. Til sin nye klubs hjemmeside udtaler Emil Madsen:

- Jeg er klar på nye udfordringer efter at have spillet alle mine ungdomsår i GOG. Både på det personlige plan, men også rent spillemæssigt, der er Skanderborg det perfekte match for mig.

GOG's næste kamp i herreligaen mod Bjerringbro-Silkeborg er programsat til næste weekend lørdag den 5. december. Men har holdet fem eller flere spillere ude med corona, vil kampen ikke blive afviklet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg For abonnenter

Sundhedshus i Vester Skerninge pakker sydfrugterne: - Vi mister noget, der har været her i flere generationer

Annonce