Annonce
Fyn

To nordfynske pitstop: Optræk til cyklende folkefest

Tilmeldingen til "Fyn cykler sammen - hver for sig" skal ske senest 31. maj. Det er gratis at deltage. Foto: Jens Wognsen
Coronakrisen har åbnet døren til alternative måder at være sammen på - hver for sig, som det hedder sig. Mandag, anden pinsedag, skal Fyn cykle sammen. Det er gratis, og alle kan være med. På Nordfyn bliver der to pitstop.
Annonce

Nordfyn: Målet er, at mindst 10.000 fynboer anden pinsedag skal sætte sig på cyklen til "Fyn cykler sammen - hver for sig".

Alt er muligt. Det er ligegyldigt, om man gør brug af en almindelig cykel, en vandcykel, en mountainbike, en elcykel eller en rusten havelåge. Alle former for cykler kan tages i anvendelse, ligesom man selv bestemmer, hvor mange kilometer man tilbagelægger.

På Nordfyn bliver der pitstop to steder, på Ditlevsdal Bison Farm og på First Camp Bogense. Man kan vælge at cykle nogle af de anbefalede ruter med indlagt pitstop. Man kan også vælge præcis den rute, man selv ønsker - og uanset hvad, er alle velkomne til at benytte de opslåede pitstop.

På First Camp Bogense er der gratis is til de første 50 Fyn cykler sammen-deltagere, der kommer forbi, mens der på Ditlevsdal er gratis indianerfjer til de 170 første. Der er desuden mulighed for at købe en øl eller vand og for at forudbestille en bisonsandwich, som kan nydes på stedet eller tages med.

Annonce

Følg på Fyens.dk

Tilmeldingen, som er gratis, skal ske senest 31. maj på hjemmesiden http://www.fyncyklersammen.dk/, hvor man også kan finde de anbefalede turforslag og en masse anden information om det store arrangement, der bakkes op af alle fynske kommuner. Begivenheden varer fra klokken 9.30 til 13.00, og livetransmitteres på Fyens.dk, hvor der løbende bliver stillet om til de enkelte kommuner.

Laura Raidla, chef for Bike Island hos Destination Fyn, der sammen med DGI har født ideen til "Fyn cykler sammen - hver for sig”, glæder sig:

- Vi ønsker at skabe en form for cykelløb, der kan gennemføres til trods for de restriktioner, som samfundet er underlagt på grund af smittefare. Deltagerne skal cykle hver for sig, sammen med deres nærmeste - eller i små grupper med behørig afstand. Ruten vælger man selv, men vi har fælles start, og det hele bindes sammen af sjove konkurrencer, livesending og naturligvis det faktum, at vi alle cykler sammen på vores fantastiske cykelø, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

GOG: Han bliver bare ved og ved

Ærø

Brand i container på HCC Bådeværft

Annonce