Annonce
Faaborg-Midtfyn

To mænd fængslet fire uger: Politiet fandt skydevåben og 250 gram amfetamin

Fyns Politi fik en sidegevinst i form af 250 gram amfetamin, da de fredag aften ledte efter mand, der ulovligt var i besiddelse af flere skydevåben. Foto: Michael Bager
Politiet ledte efter en mand, der var mistænkt for våbenbesiddelse, og fandt ham hos en kammerat, der var i besiddelse af en større mængde amfetamin.
Annonce

Midtfyn: En politiaktion i Kværndrup-området udviklede sig fredag aften heldigt for politiet og mindre heldigt for to midtfynske mænd. De er lørdag begge blev varetægtsfængslet fire uger, oplyser vagtchef ved Fyns Politi Lars Thede.

Først gjorde politiet et fund af våben hos en 38-årig mands kæreste. På hendes bopæl fandt man en salonriffel med ammunition og en såkaldt slamgun, der er en form for tilvirket haglgevær. Men manden, man mistænkte for at have våbnene, var ikke på stedet.


Politiet tager ud at lede efter ham og finder ham på besøg hos en ven, der er i besiddelse af narkotika.

Pernille Radsted, anklager


- Politiet tager ud at lede efter ham og finder ham på besøg hos en ven, der er i besiddelse af narkotika, fortæller Pernille Radsted, der mødte som anklager ved grundlovsforhørene.

Vennen, en 42-årig mand også fra Midtfyn, erkendte under grundlovsforhøret besiddelse af 250 gram amfetamin med henblik på videreoverdragelse. Den forholdsvis store mængde narko skulle altså sælges videre.

Da der også var andre personer til stede, der hvor de to mænd befandt sig fredag, overvejede politiet at anmode om lukkede døre under grundlovsforhørene.

Men da der senere ikke var mistanke om, at de andre tilstedeværende havde noget med amfetaminen eller våbnene at gøre, var der ikke grund til dørlukning i retten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce