Annonce
Svendborg

Tirsdagens sydfynske coronatal: Stadig stigende smitte i Svendborg

Svendborg Kommune oplever forsat stigende smittetal, mens der på Ærø og Langeland er stilstand. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Sydfyn: Covid-19-smitten er forsat stigende i Svendborg Kommune.

Ifølge de seneste tal, som Statens Serum Institut har offentliggjort tirsdag 27. oktober klokken 14.00, er der i løbet af de seneste syv dage registreret 29 smittede i Svendborg Kommune, hvilket er én enkelt mere sammenlignet med tallene fra i går.

Ligeledes er incidensen - antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere de seneste syv dage - steget yderligere og ligger nu på 49,8. Dette betyder, at kommunen forsat er på bekymringslisten, hvor en kommune først fjernes, når incidenstallet er faldet til under 20.

Annonce

Denne liste er Faaborg-Midtfyn kommune med en incidens på 36,9 også stadig på. Her er der de seneste syv dage er registreret 19 smittede, hvilket er en enkelt mindre end i går.

På Langeland er der ligesom i går otte registrerede smittede de seneste syv dage, og deraf en incidens på 64,2.

På Ærø er der forsat stilstand. Sammen med Samsø er Ærø i øvrigt de eneste to kommuner, hvor der ikke er registreret nogle nye smittede de seneste syv dage.

Lige nu finder man de højeste incidens-tal på Sjælland i kommunerne Høje-Taastrup med en incidens på 365,5, Ishøj med 280 og Albertslund med 263,8. /Sotla

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce