Annonce
Svendborg

Tirsdagens sydfynske coronatal: Smitten stiger igen i Svendborg og Faaborg-Midtfyn kommuner

Mens antallet af registrerede smittede de seneste syv dage på Ærø og Langeland er de samme, som gårsdagens tal viste, er smitten lige nu tiltagende i både Svendborg og Faaborg-Midtfyn kommuner. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix.

Sydfyn: Antallet af covid-19-smittede er lige nu stigende i Svendborg og Faaborg-Midtfyn kommuner, mens der er stilstand i tallene på Langeland og Ærø.

Det viser de seneste tal, som Statens Serum Institut netop har offentliggjort tirsdag den 26. januar klokken 14.00.

De seneste syv dage er der således registreret 22 smittede i Svendborg Kommune, hvilket er syv flere sammenlignet med gårsdagens tal. Samtidig er incidensen - antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere de seneste syv dage - tilsvarende steget til 37,8.

I Faaborg-Midtfyn Kommune er smittetallene også stigende, og her er der registreret 11 flere covid-19-tilfælde end i går. Således er der de seneste syv dage nu registreret 41 smittede, hvilket resulterer i en tilhørende incidens på 79,7.

På Langeland er der forsat registreret fem smittede de seneste syv dage, og ligeledes er incidenstallet stadigvæk på 40,1.

Og Ærø Kommune holder stadig skansen med nul registrerede smittetilfælde de seneste syv dage, ligesom det også er tilfældet på Læsø og Samsø.

De højeste smittetal finder man lige nu i Høje-Taastrup, Brøndby og Ishøj kommuner, hvor der er en incidens på henholdsvis 290,4, 269,0, og 262,5. /Sotla

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Aflyst boligmesse blev startskuddet for et år med corona på Sydfyn: Da han tændte telefonen, var verden på den anden ende

Annonce