Annonce
Svendborg

Tirsdagens sydfynske coronatal: Smitten falder i Svendborg, men stiger lidt i Faaborg-Midtfyn

(ARKIV) Poder Kasper Knopper i Falcks mobile testcenter, hvor der lørdag er blevet åbnet op for gratis lyntest i kampen mod coronavirus, i Hvidovre lørdag den 12. december 2020. En stor uudnyttet testkapacitet får nu kommunerne til at skrue op for coronatest hos blandt andet ældrecentre, børne- og specialinstitutioner. Og virksomheder. Det skriver Ritzau, torsdag den 21. januar 2021.. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix)
Annonce

Sydfyn: Det går både op og ned med de sydfynske coronatal denne tirsdag eftermiddag. Det viser de seneste tal fra Statens Serum Institut.

Den gode tendens i Svendborg Kommune fortsætter. Her er antallet af nye smittede de seneste syv døgn faldet fra 49 mandag til 47 tirsdag. Det giver kommunen en incidens (antallet af smittede per 100.000 borgere) på 80,8.

Knap så godt ser det ud i Faaborg-Midtfyn Kommune, hvor antallet af smittede stiger en smule. Mandag var der registreret 24 nye smittede den seneste uge. Det tal stiger til 27 tirsdag, og kommunens incidenstal er nu 52,5.

Ærø Kommune ser ingen ændringer. Her er der fortsat et enkelt smittetilfælde, der giver kommunen en incidens på 16,8. Langeland Kommune er fortsat coronafri./cedbo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Zachariassen: Jeg håbede på et mirakel

Ærø

Hverdagens tilbagevenden blev fejret på Ærø

Annonce