Annonce
Svendborg

Tirsdagens sydfynske coronatal: Flere smittede i Svendborg

Tirsdag er der flere registrerede smittede i Svendborg, og kommunen er derfor forsat på sundhedsmyndighedernes bekymringsliste. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.
Annonce

Sydfyn: Der er stadig corona-smitte på Sydfyn, og derfor er Ærø, Faaborg-Midtfyn og Svendborg Kommuner alle tre stadig på sundhedsmyndighedernes såkaldte bekymringsliste.

Ifølge de seneste tal, som Statens Serum Institut har offentliggjort tirsdag 13. oktober klokken 14.00, er der de seneste syv dage registreret 13 smittede i Svendborg Kommune, hvilket er en enkelt mere sammenlignet med gårsdagens tal.

Ligeledes er incidensen - antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere de seneste syv dage - steget til 23, hvilket betyder, at kommunen forsat er på bekymringslisten. Først når incidensen er under 20, bliver en kommune fjernet fra denne liste.

I Faaborg-Midtfyn Kommune er der de seneste syv dage registreret 16 tilfælde, hvilket er én enkelt færre end i går, og samtidig er incidensen faldet fra 33 til 31. På Ærø er der stadig status quo med tre registrerede smittede og en incidens på 50, hvilket betyder, at begge kommuner altså  forsat er på bekymringslisten.

Langeland Kommune oplever stadig tilstand med 0 registrerede corona-smittede de seneste syv dage.

Lige nu ser det værst ud vestpå, hvor smitten-tallene stiger mest, og i bunden finder man således kommunerne Struer med en incidens på 281, Brønderslev med 154, og Skive med 153, Jammerbugt med 149 og Horsens med 130. /Sotla

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce