Annonce
Svendborg

Tirsdagens sydfynske coronatal: Ærø, Svendborg og Faaborg-Midtfyn stadig på bekymringslisten

Både Svendborg, Faaborg-Midtfyn og Ærø Kommuner er forsat på sundhedsmyndighedernes bekymringsliste. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Annonce

Sydfyn: Svendborg og Faaborg-Midtfyn kommuner oplever forsat stigning i antallet af registrerede tilfælde med covid-19, og kommunerne befinder sig derfor stadig på sundhedsmyndighedernes såkaldte bekymringsliste.

Ifølge de seneste tal, som Statens Serum Institut har offentliggjort tirsdag 20. oktober klokken 14.00, er der de seneste syv dage registreret 23 smittede i Svendborg Kommune, hvilket er en enkelt mere sammenlignet med gårsdagens tal.

Ligeledes er incidensen - antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere de seneste syv dage - steget til 39,5. Dette betyder, at kommunen forsat er på bekymringslisten, hvor en kommune først fjernes, når incidenstallet er faldet til under 20.

Denne liste befinder Faaborg-Midtfyn og Ærø kommuner sig også på. I Faaborg-Midtfyn er der de seneste syv dage registreret 15 tilfælde, og samtidig er incidensen steget til 29,1. På Ærø er der status quo med fem registrerede smittede og en incidens på 83,8.

Langeland Kommune har stadig - som den eneste kommune udover Samsø - nul registrerede corona-smittede.

Lige nu finder man de højeste incidens-tal i kommunerne Jammerbugt med en incidens på 240,2, Faxe med 210,1 og Brøndby med 180,3.  /Sotla

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø

Borgmester til de ærøske forbrugere: Hvis du handler lokalt i dag, vil butikken også være der i morgen

Annonce