Annoncørbetalt indhold

Tips fra kredittkort info når du skal ud og rejse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når vi skal ud og rejse, er det de færreste af os der husker at skænke det en tanke, hvilket kreditkort vi egentlig har på hånden og nogle oplever faktisk problemer allerede ved ankomst, fordi det kan betyde alverden for dig og du har et debetkort eller om du faktisk har et kort der kan anvendes i udlandet.


Annonce

Tjek op på dine kort inden du rejser afsted

Det er ikke alle kort du kan benytte dig af når du skal ud og rejse og det kan derfor være vældig nyttigt at tage et kig på, hvad der egentlig er dine muligheder med de kort du har på hånden nu og her. Du kan som regel finde de regler om beløbsgrænser og kredit der forelægger dig med dit kort på kortudstederens egen hjemmeside. Kan du se at du har behov for at finde en bedre løsning kan du heldigvis let finde bedre muligheder på hjemmesider som www.kredittkortinfo.no eller lignende.

På hjemmesider som f.eks. kreditkortinfo får du en samlet oversigt over forskellige kreditkort som du kan anvende udenfor landets grænser. Du vil hurtigt opdage at der er nogle forskellige ting du kan prioritere ved dit nye kreditkort og derfor får du her nogle tips til, hvad der er godt at have for øje.


Hold øje med hvor meget kredit du kan få med dit kort

Når du vil afsted ud og rejse er det som regel efter en længere periode med overvejelser omkring hvor rejsen skal gå hen og hvornår rejsen skal finde sted. Alt imens disse overvejelser har fundet sted, har du ret sikkert også sørget for at spare lidt op til selve turen, så du både har til fly og ophold, men også til lommepenge som der kan bruges til at hygge sig lidt ekstra med. Men selv hvis du har sikret dig at spare godt op til turen, så er det bestemt ingen dum idé at finde et kort der tilbyder kredit.

Det er forskelligt hvilke kreditbeløb der er muligheder for, afhængig af hvilken kortudsteder du vælger at benytte dig af, men der er som regel så høje beløb på tale at det sjældent er det maksimum der tilbydes, som du vil anvende alene fordi du skal ud og rejse.

Dog sker det at der nogle gange kan opstå en uheldig situation på din rejse og der kan dukke nogle uforudsete udgifter op, som du bliver nødt til at dække i første omgang indtil at der måske er tale om at forsikringen senere vil dække udgifterne. Sørg derfor for at der er mulighed for at låne et tocifret beløb som minimum. -Du behøver jo ikke at benytte dig af pengene, hvis der ikke dukker noget uventet op.


Find den laveste rente med en god rentefri periode

Når der er tale om at bruge nogle penge på kredit, er der også tale om et lån og et lån er sjældent gratis. Det næste du derfor bør se på er, hvorvidt det er muligt at låne rentefrit og hvilken rente der skal pålægges lånet efter den rentefri periode. Du bør se efter et kreditkort, hvor der er længst mulig rentefri periode for dig, men dermed ikke sagt at du skal gå helt udenom rentesatsen for her kan der nemlig være en stor forskel. Du skal altså sørge for at finde den bedste løsning med rentefrie dage og den bedst mulige tilbagebetalingsrente.

Til slut kan du se nærmere på, hvis der er kreditkort der har nogle særaftaler med virksomheder som du i forvejen gør brug af i ny og næ. Er det en køreferie du skal afsted på, kan det være at du kan finde et kreditkort hvor der er en favorabel aftale om billigere brændstof når du anvender kreditkortet derfra som betalingsmiddel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.