Annonce
Langeland

Tip til julegaver: Foredrag med boganmelder

Liselotte Wiemer er litteraturanmelder på Weekendavisen. Pr-foto
Inspiration til helt nye læseoplevelser på biblioteket
Annonce

LANGELAND: Nu nærmer tiden sig, hvor man skal begynde at tænke på julegaver. Hvad enten det er til dem, man holder af eller til en selv, er bøger jo altid en god idé, påpeger Langeland Bibliotek i en pressemeddelelse.

Men hvilke bøger skal man give, og hvilke af årets bøger er det i det hele taget godt at "sætte tænderne i"? Det kan man få svar på, når Langeland Bibliotek inviterer til bogaften med litteraturanmelder Liselotte Wiemer fra Weekendavisen. Liselotte Wiemer fortæller levende og inspirerende om årets bedste bøger, om tendenser i litteraturen og om de nye forfattere, lover biblioteket.

Det er de fynske biblioteker, der har slået sig sammen om at få foredraget på turné, og den 25. november kl. 19-21 kommer det så til Langeland Bibliotek, hvor man for en halvtredser kan møde op og blive inspireret til helt nye læseoplevelser.

Foredraget bliver holdt efter coronaretningslinjerne, biblioteket har fokus på sikkerheden, så deltagerne kan passe på hinanden. Der skal medbringes mundbind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce