Annonce
Sport

Tilbage på isen: Odense Bulldogs viste stor kontrol og tog en vigtig sejr over ligaens bundhold

Odense Bulldogs kunne søndag eftermiddag juble over en sikker sejr ovenpå en længere coronapause, hvor hele 13 Bulldogs spillere har været ramt af smitte. Foto: Line Fløe Poulsen
Det blev en målrig affære, da Rødovre Mighty Bulls gæstede den fynske is - og Odense Bulldogs efter en længere pause var tilbage i jagten på point.

ISHOCKEY: Da Odense Bulldogs efter 23 dage uden kampe igen var tilbage på isen søndag eftermiddag, blev det ikke blot den første kamp ovenpå en coronanedtur og lang kamppause, men det blev også til en sejr over Rødovre Mighty Bulls.

- Sejren giver os et boost inden resten af grundspillets kampe - vi er tilbage og er klar til at spille. Med sejren i dag får vi et godt hul til sidstepladsen, og kommer dertil op og får fat i midterholdene, som er en position, vi mener, at vi har haft både hold og potentiale til, sagde administrerende direktør Ole Nielsen til Sport Fyn efter kampen.

Der gik ikke lang tid før Odense Bulldogs havde banket rusten af sig, og tog kontrollen over spillet - og allerede efter anden periode var det tydeligt, hvilket hold, der havde momentum og kontrol over spillet.

Annonce

- Vi vidste ikke. hvor vi stod, efter så lang en pause - de første 10 minutter var der også noget rust, som skulle bankes af og spillerne skulle finde rytmen, men scoringen gav en løsning. Spillerne kunne uden tvivl mærke, at de manglede kamppraksis, men de  fik styr på det, og vandt en velfortjent sejr.

Kampen Kort

Isligaen, grundspil

Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls 7-2 (2-1, 3-0, 2-1).

Mål: 1-0 (10.47) Anton Schou, assisteret af Henry Hardarson. 2-0 (14.22) Mathias Mølgaard, assisteret af Mikko Virtanen og Lukas Bach Nielsen. 2-1 (14.57) Magnus Povlsen. 3-1 (27.32) Jonatan Tanus, assisteret af Sebastian Ehlers og Topi Piipponen. 4-1 (29.41) Rasmus Simonsen, assisteret af Henry Hardarson. 5-1 (37.33) Mikko Virtanen. 6-1 (49.45) Topi Piipponen, assisteret af Sebastian Ehlers og Ales Sova. 7-1 (54.34) Mathias H. Mølgaard, assisteret af Oliver True og Henry Hardarson. 7-2 (56.43) Brady Vail.

Udvisninger:
Bulldogs: Ingen.
Mighty Bulls: 2 x to minutter.

Dommere: Vernon Hofferd og Rasmus Haarkær Ankersen.

Bulldogs næste kamp: 14. januar klokken 18.00: Sønderjyske-Odense Bulldogs.

Tilskuere: 0

Powerplay efter 16 sekunder

Der gik ikke mange sekunder af første periode på isen, før Odense Bulldogs fik første powerplay - helt præcis gik der kun 16 sekunder, før en Rødovre spiller havnede i udvisningsboksen.

En handling, der bevidnede den intensitet Rødovre Mighty Bulls løb på isen med - for der var ingen tvivl om, at gæsterne var kommet for at hente tre point til tabellen.

Omend var Rødovre ikke alene om at løbe på isen med høj intensitet, og ønsket om at få overtaget på spillet fra start - og efter ti minutter med stor kontrol over spillet og flere gode chancer fra Bulldogs side, kunne Anton Schou sætte kampens første scoring ind.

Scoringen fik Rødovre til at presse på foran hundenes mål, men det pres fik Odense Bulldogs vendt, og her kunne Mathias Mølgaard sætte kampens anden scoring ind - en scoring, som hurtigt blev besvaret med en reducering fra Rødovre Mighty Bulls.

Annonce

Stak af fra gæsterne

I anden periode var der flere gode pres og chancer til Odense Bulldogs, og det var tydeligt at rusten var banket helt af, og spillet var sammenhængende og kontrolleret .

Rødovre stod imod presset, og kom også til en solid chance, og kom tæt på en scoring, men en knækket stav forhindrede Rødovre Mighty Bulls' pres i at blive en reducering. I stedet blev Odense Bulldogs næste pres til en scoring fra Jonatan Tanus.

Kun få minutter efter blev der også plads til Rasmus Simonsen foran Rødovres mål med endnu en scoring til Odense Bulldogs.

Foran 4-1 havde Rødovre svært ved at finde rytmen, og Odense Bulldogs lykkedes med at lukke alle gæsternes chancer ned - og dertil kom endnu en scoring til Bulldogs, efter Oliver True gled foran målet i et scoringsforsøg og Mikko Virtanen efterfølgende kunne sende pucken ind i målet.

Tredje periode viste Odense Bulldogs den kontrol de havde over søndagens kamp, og frustrationen blev mere og mere tydelig hos Rødovre Mighty Bulls - hvilket resulterede i en udvisning til Rødovres Jonatan Nielsen.

I powerplay fik Odense Bulldogs presset Rødovre og Mathias Mølgaard kunne sende endnu en puck i nettet.

Med knap fire minutter tilbage af kampen, og en seksmåls-føring til Odense Bulldogs, blev hjemmeholdets forsvar rodet og usammenhængende, og det gav plads til en reducering fra Rødovre.

Gæsterne forsøgte at holde presset de sidste minutter, men kampen var afgjort, og da slutfløjtet lød, kunne Odense Bulldogs juble.

Annonce
Navne For abonnenter

Ene mand på toppen: Simon Sophus Nielsen står på mål for en omdiskuteret industri

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Bentes gravpynt forsvinder på mystisk vis fra hendes mands gravsted: Men der er en god forklaring

Langeland For abonnenter

Se video: Langeland går mod strømmen, og fjernvarmekunder undgår prisbomber - nogle får endda en lavere regning i 2022

Debat

Læserbrev: Vækst er ikke en lige linje

Sport For abonnenter

Danskerklubben Brentford kan også have et kommercielt motiv - London-klubben har flere motiver til at hente Christian Eriksen

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Ærø For abonnenter

Mens landsholdet kæmper om medaljer, savner de håndboldspillere i Marstal: - Det er lidt demotiverende

Danmark

Alene i julen? Sådan passer du på humøret juleaften

Sport For abonnenter

Første pift af fodbold-foråret - Svendborg-Oure FA mønstrede talstærk trup til kampene under bøgene

Faaborg-Midtfyn

45 efterskoleelever smittet, og ski-tur udsat: - Det er et lille Wuhan her hos os

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Debat For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: Stærkt med nye film- og skatteuddannelser i Svendborg

Ærø For abonnenter

Se video: Ærøskøbing Vandværk graver 43 meter ned i jorden efter mere og bedre vand

Svendborg

Planen var at vente på ophævede restriktioner: Nu genåbner Torvecaféen alligevel

Annonce