Annonce
Svendborg

Tidligere DF'er bliver Venstre-mand: - Jeg har tænkt alvorligt over det

Jesper Larsens tid som løsgænger er slut. Den tidligere DF`er har meldt sig ind i Venstre. Foto: Svendborg Kommune
Efter en to-årig periode som løsgænger i byrådet har den tidligere DF'er Jesper Larsen meldt sig ind i Venstre. Tilværelsen som løsgænger blev for ensom, og så er kemien med Venstre-gruppen god, mener han.

Svendborg: Efter tæt ved to år som løsgænger fortsætter Jesper Larsen sit politiske virke i byrådet som Venstre-mand. Det skriver Jesper Larsen selv i en pressemeddelelse.

Skiftet er Jesper Larsens andet i politisk regi. I 2017 forlod han Dansk Folkeparti for at blive løsgænger. Dengang begrundende han sin beslutning med et anstrengt forhold til arbejdsmiljøet i DF's byrådsgruppe. Anderledes optimistisk ser Jesper Larsen på sine nye Venstre-kolleger.

- I Social- og Sundhedsudvalget har jeg fået et godt kammeratskab med Mette Kristensen og Rene Haahr. Jeg føler mig hørt i Venstre, ligesom jeg deler mange af de holdninger, som Venstres værdigrundlag bygger på, udtaler Jesper Larsen i en pressemeddelelse.

Men godt kammeratskab gør det ikke alene, medgiver Jesper Larsen overfor avisen.

- Men jeg synes, kemien er god. Og jeg har tit stemt meget ens med Venstre. Så på den måde synes jeg, det passer fint, siger han.

Indmeldelsen i Venstre kommer da også efter nogle måneders alvorlig overvejelse, mener han. Særligt fordi tilværelsen som løsgænger blev noget ensom.

- Efter Morten "Sol" Petersen stoppede i byrådet, har jeg følt det ensomt at være løsgænger. Vi havde et godt samarbejde om mange ting, fortæller Jesper Larsen.

Efter at have set sig om i det politiske landskab faldt valget på Venstre. Her føler Jesper Larsen på mange måder, at han passer ind. Og at han kan fortsætte sit politiske arbejde.

- Jeg synes, jeg er god til at samarbejde. Ligesom jeg er en seriøs politiker, der bliver lyttet til. Og det har jeg tænkt mig at fortsætte med.

For partiet Venstres vedkommende betyder det, at man går fra seks til syv mandater i byrådet. Jesper Larsen er ikke den første, tidligere DF'er, der melder sig under Venstre-fanen i Svendborg. I den foregående valgperiode bød partiet velkommen til Lone Stærmose og Mads Fredeløkke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Gudstjenester

Annonce