Annonce
Svendborg

Tidlig julegave: Svendborg indfører gratis weekendkørsel i bybusserne

Det bliver gratis at køre med bybusserne i Svendborg i weekenderne. Foto: Tim Kildeborg Jensen
Allerede fra weekenden indføres ordning, der gør det gratis at køre med bybusser i Svendborg på lørdage og søndage. Tiltaget skal booste julehandlen, lyder det fra udvalgsformand.
Annonce

Svendborg: Pendlerkortet og pengepungen kan fremover blive i lommen, når du skal med en af bybusserne i Svendborg i løbet af weekenddagene. Her er det nemlig ganske gratis at komme med.

Det oplyser Svendborg Kommune i en pressemeddelelse.

Heri fremgår det, at politikerne i Økonomiudvalget er stemplet ind på at indføre gratis bybuskørsel i weekenden for at gøre det nemmere for borgere at tage ind til byen for at julehandle og dermed lægge pengene lokalt fremfor i netbutikkerne.

Flemming Madsen (S), der er formand for Teknik- og Erhvervsudvalget, hilser den nye ordning velkommen.

- Jeg håber på, at mange vil benytte sig af tilbuddet, så vi oplever en stor julehandel i Svendborg. For mig at se, er det en ren win-win-situation for både borgere og forretningerne i byen, siger Flemming Madsen.

Tilbuddet om at komme gratis med bybusserne træder allerede i kraft fra den kommende weekend (28.-29. november) og gælder også i helligdagene i december. Og ikke nok med det: Ordningen kører videre og vil gælde for hele 2021, oplyses det i pressemeddelelsen.

Udover de gratis bybusser er der i kampen for at lokke borgerne til at gøre deres julehandel lokalt fra 27. november indført to timers gratis parkering på udvalgte parkeringspladser i midtbyen, ligesom der er lagt planer om at skabe mere liv og flere aktiviteter på torvet i julemåneden og at lave en markedsføringskampagne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ærø

Læserbrev: Netto vil til Marstal

Annonce