Annonce
Svendborg

Fyns Amts Avis Live: Thurinsk forsvarsminister svarer på læserspørgsmål mandag eftermiddag

Trine Bramsen (S) gæster Fyns Amts Avis Live mandag eftermiddag, og du kan følge med og stille dine spørgsmål på fynsamtsavis.dk. Foto: Sugi Thiru
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) gæster Fyns Amts Avis Live mandag eftermiddag, og du kan være med til at interviewe hende med dine spørgsmål. Det behøver ikke bare være om forsvarspolitik, men også for eksempel om regeringens håndtering af coronakrisen.

Svendborg: Hvorfor håndterer regeringen coronakrisen, som den gør? Hvorfor skulle alle mink aflives? Hvordan går det egentlig i det skandaleramte forsvar? Hvordan skal der decentraliseres? Og hvad pokker er det egentlig, der foregår, når politikerne holder fester?

Det er en af regeringens centrale ministre i minkskandalen, som er i den varme stol, når forsvarsminister Trine Bramsen (S) gæster Fyns Amts Avis Live mandag den 23. november klokken 15.15. Og derfor også din mulighed for at stille det spørgsmål, som du mangler at få svar på.

Det hele sendes direkte på fynsamtsavis.dk, og du kan undervejs stille dine spørgsmål. Det er Fyns Amts Avis’ politiske reporter Andreas Wraae Nielsen, der interviewer ministeren.

Annonce

Tumultarisk i Forsvarsministeriet

Trine Bramsen er vokset op på Thurø, hvor hun stadig tilbringer meget af sin tid, også efter hun sidste år blev forsvarsminister i den nye socialdemokratiske regering. Det har ikke været nogen rolig tid for hende, hvor forsvaret har været rullet ind i flere økonomiske skandaler, hærchefen blev dømt i en straffesag og afskediget, og så er det blevet afsløret, at NSA har spioneret i Danmark. Hvordan har det egentlig været for Trine fra Thurø at være en del af regeringstoppen i en tumultarisk tid i forsvaret?

Senest har forsvaret også været involveret i aflivningen af mink over hele landet i en sag, som har koster partikollega Mogens Jensen hans ministerpost. Hvordan pokker har regeringen kunne lavet så store fejl i så stor en sag?

Vil du stille dit spørgsmål, så gå på fynsamtsavis.dk fra klokken 15.15, og vær med i debatten.

Du kan også allerede nu stille dit spørgsmål på mail svendborg@faa.dk, skriv ”Spørgsmål til Trine Bramsen” i emnefeltet. Og du kan selvfølgelig også stille spørgsmål under interviewet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Populistisk, Mette Kristensen

Svendborg For abonnenter

Ekspert: Det skal der til, før kommunen kan rive øverste etage af Rubberton-byggeri ned

Annonce