Annonce
Fodbold

Thorhøj ny træner i Marienlyst

Formand Mike Samuel byder velkommen til Thomas Thorhøj (th.). Foto: BM.
Thomas Thorhøj har skrevet under på en to-årig aftale.
Annonce

FODBOLD: Thomas Thorhøj er ny træner i Marienlyst efter trænerskiftet inden de sidste fem kampe, hvor Simon Stasiak og Rasmus Andersen overtog styringen midlertidigt efter Kim Jørgensen og Knud Lyder.

Thomas Thorhøj sætter sig i cheftræner sædet for de kommende to år. Det er en rutineret herre som kommer til klubben. Han har senest været i B1909 og OKS, men har også været på væsentligt større adresser som Middelfart Boldklub og Kolding IF.

- Thomas er valgt på baggrund af de gode samtaler, vi har haft med ham, hvor han har efterladt et rigtigt godt og solidt indtryk. Vi mener han passer perfekt ind i BM-ånden og med de anbefalinger, han har fået fra sine tidligere arbejdsgivere, er vi ikke i tvivl om, at han er det rigtige valg, siger sportschef Rene Stasiak på klubbens Facebook-side.

- Jeg vil også sige tak til Simon Stasiak og Rasmus Andersen. De har gjort et kæmpe stykke arbejde de seneste fire uger. De overtog holdet i en meget svær situation. Men har formået at skabe noget glæde, og ikke mindst skrabet fem point sammen i de seneste tre kampe, siger Stasiak.

Marienlyst ligger midt i Danmarksserien efter nedrykningen med 19 point for 14 kampe og er uden mulighed for at blande sig i oprykningen, men skal primært kigge nedad i de første kampe efter vinterferien. Men Marienlyst tabte ikke de sidste tre kampe i efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Efterlysning: Hvad systuen gemte

Faaborg-Midtfyn

Se dem her: Lyngvilds syv omstridte billeder fra Faaborg Kirke

Ærø For abonnenter

Turist undrer sig over tætpakkede færger: - Er der fokus på coronasmitte?

Annonce