Annonce
Bagsiden

Terrænzoologi: Kan du se skovbjørnen og skovsvinet?

Hovsa! Skovbjørn på vej op i et træ i Sønderjylland. Foto: Hans Christian Nielsen
Klik dig videre fra dagens tre fund til et galleri af det seneste års terrænzoologiske fund gjort af Bagsidens læsere.
Annonce

Terrænzoologi: - Da jeg så Thor, der gemmer sig i kongeegen i Nordskoven, kom jeg til at tænke på min farbrors billeder netop derfra. Han vandrer ofte dagevis rundt i Danmarks skove med sit kamera og spotter ganske mange skovvæsener. Her er en ung skovbjørn, der kravler i et træ, en voksen skovgris der glor tilbage samt en skovbaby af ukendt art der hygger sig i en af Nordskovens sumpoaser.

Øf. Skovsvin overrasket i sønderjysk træ. Foto: Hans Christian Nielsen

Sådan skriver Morten Nielsen, Odense. Den Thor, han henviser til, var et terrænzoologisk fund, vi bragte på Bagsiden for en måneds tid siden.

Morten Nielsens farbror hedder Hans Christian Nielsen og bor i Københoved i Sønderjylland. Vi kan dermed glæde os over at terrænzoologien som kryptobiologisk forskningsfelt nu også har bredt sig til kontinentet.


Vi kan dermed glæde os over at terrænzoologien som kryptobiologisk forskningsfelt nu også har bredt sig til kontinentet

Fra artiklen


Annonce

Galleri af fund

Du kan se både Thor og andre fund gjort af læserne, hvis du klikker dig ind på denne artikel på fyens.dk/bagsiden eller faa.dk/bagsiden. Her har vi nemlig samlet et mindre galleri af de væsner, der gemmer sig i buske, blade eller bunker af sten.

Zzzzzz. Skovbaby af ukendt art hviler sig på det bløde leje. Foto: Hans Christian Nielsen

Terrænzoologiske fund kan døgnet rundt mailes til: bagsiden@fyens.dk. Alle bidrag, der bringes på Bagsiden, honoreres med to af de (i hvert fald af os) stærkt omtalte bagsidekrus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Tillidsmand rystet over lukning af kraftvarmeværk: - Vi troede, vi havde frem til 2024. Nu får vi travlt med at omskole os

Annonce