Annonce
Bagsiden

Terrænzoologi: Hun tager imod med åbne arme

Indsendt af Asger Frederiksen, Middelfart
... og havetrolden sniger sig også ind i billedet. Nye fund fra læserne.

Terrænzoologi: - Her står hun så og tager med åbne arme imod sejlende ved det lille slæbested ved Lillebæltstien i Skrillinge, skriver terrænzoolog Asger Frederiksen, Middelfart.

Han er en af de hundredvis af terrænzoologer, der i Bagsidens tjeneste traver rundt i disse nedlukningstider og får øje på væsner, der skjuler sig i buske, blade eller bunker af sten.

Indsendt af Signe R. Andersen, Otterup.

Det samme er Signe R. Andersen, Otterup. Eller rettere: Hun nåede ikke længere end til haven, hvor hun mødte en anden forårsvandrer. En havetrold på vej gennem staudebedet.

Kig godt efter: Trolden er på vej ind fra højre side af billedet.

Annonce

Krusene venter

Der er bagsidekrus på vej til de to terrænzoologer. Eller rettere: Der er breve på vej, hvori der står, at man kan hente to bagsidekrus på den nærmeste avisredaktion.

Redaktionerne er imidlertid stadig lukket for adgang på grund af coronaen. Så I, der det seneste halve år har modtaget krusbreve, må væbne jer med tålmodighed lidt endnu.

I mellemtiden vil vi få kørt nogle ekstra kasser med bagsidekrus ud til redaktionerne, så de er klar til at udlevere jeres velfortjente præmier. Vi har endnu ikke fået en dato for, hvornår de åbner, men når det sker, får I det at vide med det samme. hafa

Annonce
Fyn

Flere tog aflyst på Svendborgbanen

Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Flere tog aflyst på Svendborgbanen

Annonce