Annonce
Langeland

Teater på Langeland: Den glemte tango

Glimt fra forestillingen. Foto: Teater O
Annonce

LANGELAND:  LaSK er igen klar til præsentere noget af det ypperste indenfor dansk turnéteater, når Teater O’s forestilling “Tango” bliver vist i Teatersalen på Langelands Efterskole tirsdag 24. November kl 19.30. Forestillingen blev i 2019 Reumert-nomineret, oplyser LaSK i en pressemeddelelse, som også redegør for indholdet:

Tango er historien om en udvandrer, som blev “glemt” af familien. En oldefar, der drog til Argentina og forsvandt og tog dansen med sig. En dag prøver en mand, et oldebarn af denne udvandrer, at genskabe sin fortid, da han rydder op på sin gamle farmors loft og finder frem til familiens dybeste hemmelighed og samtidig opdager, hvorfor man aldrig danser i familien.

Som "Pandoras æske" lukkes op for passioner og musik og dans, og sammen med den argentinske tangoguitarist, Alejandro Sancho, skaber skuespiller Lars Danmark fortællingen om en oldefar, man nok kunne lære noget af - nemlig at turde være sig selv og at følge sin egen vej i livet. Om den så også bliver til lidenskabelig tango og valget af et nyt land.

Forestillingen med de to medvirkende er instrueret af Asta Kamma August, og som et lille kuriosum er det LaSKs formand, Carsten Wittrock, der har begået scenografien.

Billetprisen er 50 kroner, dog kun 40 kroner for unge under 26 år. /milo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce