Annonce
Ærø

Talertrængsel til ærøsk nytårskur: En aften med debatform, cykler og X-Factor

Chris Hammeken fortæller, at nytårskuren også er en lejlighed for deltagerne til at netværke. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Ærø Turist- og erhvervsforening byder sine medlemmer til nytårskur med en lang række taler og rig mulighed for at netværke.
Annonce

Ærø: Onsdag eftermiddag tager Turist- og erhvervsforeningen nytårshatten på, og samler sine medlemmer til den årlige nytårskur.

Der er tradition for, at der til kuren bydes på foredrag af en række markante navne. Tidligere har for eksempel Bertel Haarder gæstet kuren, og i år bliver ingen undtagelse, hvor direktør for tænketanken Justitia Jacob Mchangama er hovedtaler.

- Han kommer til at tale om tonen i debatten. Både generelt men også med udgangspunkt i den seneste tids debat herovre, som han har fulgt lidt med i, forklarer turist- og erhvervsdirektør Chris Hammeken.

Derudover vil også forfatter og naturformidler Michael Larsen få ordet.

- Det bliver med naturlvinklen på. Han kommer og fortæller om blandt andet det ynglende havørnepar, og så har han jo også i løbet af det sidste år opdaget, at der er et hav nogle helt særlige insekter og planter her på Ærø, som tyder på, vores flora og fauna er ret unik, fortæller Chris Hammeken.

På talerstolen kommer også Karin Korup fra Brugsen i Søby, der vil forklare om Coops app og om deres større satsninger på økologi og veganske produkter, Erhvervshus Fyns Laura Raidla, der vil sætte fokus på cykelturisme, og ikke mindst X-Factor-aktuelle Gertrud Hjelm Kongshøj, der kommer og giver et par numre.

- Og så slutter vi af med lidt let mad og noget vin. Jeg ved godt, at vi de tidligere år har siddet til bords og spist middag, men denne gang bliver det lidt mere uformelt for at understøtte hele tanken om, at man kan gå rundt mellem hinanden og netværke, forklarer Chris Hammeken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce