Annonce
Fyn

Take away-firma opruster med eget budkorps i Odense

Take away-portalen Hungry.dk opruster nu i Odense med op med deres helt eget budkorps. De første af op mod 180 bude ventes på gaden midt i december. Foto: Hungry.dk
Hungry-portalen vil nu levere mad til odenseanerne med egne bude. Firmaet søger op mod 180 bude. De første kører på gaden midt i december.
Annonce

Odense: Der er kamp om markedet for take away, og man skal ikke have bevæget sig meget rundt i byen for eksempelvis af se de blå bude fra udbringningsfirmaet Wolt. Men nu får de blå bude meget snart konkurrence i bybilledet, når take away-portalen Hungry.dk lancerer sin helt egen budtjeneste.

Firmaet fik for nylig en kapitaltilførsel på 52 millioner, og del af den kapital skal bruges på at hverve firmaets eget budkorps og lave nye aftaler med flere typer restauranter. I Odense er målet at skaffe op mod 180 bude.

- Vi er i fuld gang med at lave aftaler med nye restauranter, og vi ruller konceptet ud i Odense her allerede primo december, hvor vi sender de første ca. 60-70 bude på gaden. Efterhånden som vi skalerer op over de kommende måneder ansætter vi løbende flere medarbejdere, og vi regner med at skulle ansætte i alt ca. 180 bude, når vi kører på fuld styrke i Odense, fortæller stifter af Hungry.dk, Morten Larsen.

Med egen budtjeneste forventer Morten Larsen at kunne udvide udbuddet af restauranter, man kan bestille mad fra. Og så skulle det også give hurtigere og mere præcise leveringstider, når maden ikke skal leveres af et andet firma.

- Ud over vi nu kommer til at kunne tilbyde et dobbelt så stort udvalg af retter, så kan vores kunder i Odense nu også følge deres bestillinger live, så de på minuttet ved, hvornår Hungry-buddet ringer på døren. Det løfter hele kundeoplevelsen, og er derfor også helt afgørende for at vi kan skalere antallet af brugere og restauranter på Hungry, forklarer Morten Larsen.

Hungrys udbringningsplatform regner automatisk leveringstiden ud fra madtyper, travlhed i restauranterne, trafikale forhold samt vejrforhold.

Hungry leverede i 2019 mad for mere end 300 millioner kr. Flere end 1800 restauranter er i dag koblet op på Hungry, men ambitionen er at samarbejde med flere end 3000 restauranter i Danmark i løbet af en kort årrække.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce