Annonce
Langeland

Tak til frivillige

Over tyve frivillige, der har lagt det reele benarbejde bag de fem langelandske bredbåndsprojekter, var inviteret på kaffe på kommunen. Foto: Gitte Kjeldal
Annonce

Langeland Kommune havde onsdag eftermiddag inviteret alle frivillige bag de fem langelandske bredbåndsprojekter på kaffe og kage i byrådssalen på rådhuset i Rudkøbing. Og ganske mange - over tyve - havde sagt ja tak til en times tid med fælles snak og en god portion ros fra borgmester Tonni Hansen.

Borgmesteren understregede, hvor vigtig et arbejde de frivillige havde lavet, og hvor afgørende det er for øens udvikling, at de mange frivillige har skabt bedre muligheder for øens digitale udvikling. Han fremhævede såvel det første stykke arbejde for at skaffe penge fra bredbåndspuljen, som Vagn Pertl havde lagt i 2018, såvel som etableringen af Langelands Mobil- og Bredbåndsforening med den dynamiske duo Jørgen Jensen og Eivind Skive i spidsen, der blandt andet kunne støtte arbejdet med at skaffe penge til hele fem projekter på Langeland for 12,4 millioner kroner og bredbånd til 352 adresser. Tonni Hansen fortalte også om andre succeer i Langeland Kommune, blandt andet at Langeland i to måneder nu havde ligget under Fyns-gennemsnittet for ledige, at turismen havde haft et af de bedste år i 2019, at en ny færge sejler til Rudkøbing fra Ærø, at der blev bygget mange nye boliger. Han understregede at netop fællesskabet fra nord til syd var med til at sikre fremgang i Langeland Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø

20 millioner at gøre godt med: Nu skal kommunalbestyrelsen på Ærø blive enige om, hvordan pengene bruges

Ærø For abonnenter

Tidligere borgmester på Ærø giver råd inden budget-forhandlinger: Man skal tænke sig om, inden man bruger alle pengene

Sport

GOG: Storsejr med panderynker

Svendborg

Forening frygter forgiftning: Tre døde havørne fundet på Tåsinge

Annonce