Annonce
Ærø

Tæt på den store gevinst på sensationskamp: Sen AGF-scoring spolerede odds-festen

Ligesom spillerne fra Marstal/Rise med målmand Peter Sylvestersen i spidsen her ærgrer sig grundigt over AGF's udlignende mål, er der også nogle oddsere, der er gået glip af en større gevinst. Foto: Katrine Becher Damkjær
Peter Hansen, hans søn og to medarbejdere i Nautic Wood gik glip af en samlet gevinst på 26.800 kroner. Danske Spil ville have tabt over en halv million kroner, hvis Marstal/Rise havde holdt føringen mod AGF onsdag aften.

Marstal: Peter Hansen, som til daglig er indehaver af firmaet Nautic Wood i Søby, var flyvende i ekstatisk jubel, da Marstal scorede til 2-0 mod AGF onsdag aften. Han ville nemlig have vundet store penge, hvis føringen havde holdt hjem.

Han og hans søn og to af hans ansatte havde nemlig sat hver en hundredekroneseddel på Marstal-sejr til odds 67, og hvis ikke AGF havde scoret i det 87. minut, havde de vundet fire gange 6700 kroner, i alt 26.800 kroner, fortæller han.

- Det var sgu lidt ærgerligt, siger han med en mild underdrivelse og griner længe.

Han var selvfølgelig skuffet, da han så, at AGF fik udlignet.

- Men det var ikke kun på grund af pengene, det var i det hele taget. Det var jo en fantastisk oplevelse, må vi sige. De kæmpede jo helt vildt, siger han.

Det var bettingfirmaet Bet365, der gav pengene 67 gange igen i tilfælde af Marstal-sejr. Hos Danske Spils Oddset var odds lidt lavere, nemlig 50. Her ville to spillere have løbet med en gevinst på 25.000 kroner hver, hvis Marstal havde holdt stand. Det oplyser oddsansvarlig Peter Emmike Rasmussen i en mail.

Han oplyser desuden, at 30 procent af alle spil på kampen var sat på Marstal-sejr, og hvis Marstal/Rise havde holdt føringen, havde Danske Spil tabt over en halv million kroner.

20 procent af alle indskud var i øvrigt sat på uafgjort, og mange af de spillere fik deres penge igen ganget med 20. Her var der gevinst, fordi kampen endte 2-2 efter ordinær spilletid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hudsygdom kan være skyld i patienters infektioner: Nu er kirurgens allergi blevet fastslået

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];