Annonce
Ærø

Tæskehold gik amok på ung mand på Marstal Havn

En 20-årig mand blev mandag eftermiddag overfaldet af et tæskehold på Marstal Havn. Arkivfoto
En 20-årig mand fik mandag eftermiddag tæsk af fem unge mænd på Marstal Havn. Manden kendte ikke gerningsmændene.

Marstal: En 20-årig mand blev mandag eftermiddag overfaldet af en gruppe mænd, da han steg af bussen på Marstal Havn.

Ifølge politiets døgnrapport fulgte fem unge mænd - tre udenlandske og to danske - efter den 20-årig, da han forlod busområdet. Kort efter overfaldt de den 20-årige og gav ham slag på overkroppen og et blåt højre øje.

Ofret kendte ifølge politiet ikke gerningsmændene, og der er intet motiv for overfaldet. Politiet søger derfor efter vidner til overfaldet, som skete mandag den 9. september klokken 16.10.

Tæskeholdet beskrives som tre unge mænd af udenlandsk herkomst samt to danske mænd. En af mændene talte dårligt dansk og en anden havde en omvendt kasket på og langt sort hår ned over ansigtet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: En god idé til gavn for hele Ærø blev trukket ned i et intrigant hængedynd

Læserbrev: Midt i en tilsyneladende uendelig debat om omgangstonen i avisdebatten og føljetonen om det ikke eksisterende samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen - kom et lyspunkt. Borgmester Ole Wej luftede sammen med turist- og erhvervsforeningen en idé i avisen om at lade emissionsfri færgetransport omfatte af landevejsprincippet hele året. En idé, som er perfekt timet i forhold til den aktuelle nationale debat om klimahandlingsplaner, kommunal udligning (ligestilling), og som vandt genhør på Christiansborg. Tak for det, Ole! Avisens tryksværte var knapt tør, før Ærø Plus lod de fem kriterier for listens beslutninger og den samarbejdsvilje, som de har stået for, sejle af øen i iveren efter at "sælge billetter" til det kommunalvalg, som ligger næsten to år ud i fremtiden. "Er den demokratiske proces sat ud af spillet?" spurgte Carl Jørgen Heide og Inga Blom Thomas her i avisen 28. januar. Ja, den demokratiske proces i Ærøs kommunalbestyrelse er sat ud af spil så længe, at kommunalbestyrelsens medlemmer åbenlyst fører valgkamp i avisen i stedet for at sætte sig rundt om et bord på rådhuset og få renset luften. Med debatindlægget blev en god idé til gavn for hele Ærø trukket ned i det intrigante hængedynd som aktuelt handlingslammer kommunalbestyrelsen. Ingen tak for det. Midt i en valgperiode, som nu, bør vælgerne kunne forvente, at de folkevalgte forvalter deres mandat til gavn for samfundet (øen/kommunen) og venter med at føre valgkamp, til det er valgår (2021). Såfremt der fordres en uddannet konfliktmægler til at få gang i kommunalbestyrelsens samarbejde, står jeg til rådighed, også gerne med at anvise en uvildig mægler. Men noget bør forandres, vælgerne fortjener en kommunalbestyrelse, der samarbejder.

Annonce