Annonce
Svendborg

Tålmodighed påkrævet: Midlertid signalregulering på to sydfynske broer

En vis tålmodighed vil være påkrævet, når Svendborgsundbroen og Siøsundbroen skal forceres. De to broer skal nemlig have en overhaling, og derfor bliver der sat lyssignaler op i en periode. Arkivfoto: Roland Petersen
Trafikken skal i en periode reguleres af lyssignaler på både Svendborgsund- og Siøsundbroen.

Svendborg/Tåsinge/Siø: Trafikanter på to af de tre sydfynske broer kan godt indstille sig på, at man ikke nødvendigvis bare glider over uden at træde på bremsen og røre i gearkassen. I hvert fald for en stund.

For ifølge en pressemeddelelse fra Vejdirektoratet skal Svendborgsundbroen og Siøsundbroen have renoveret brolejerne, og der vil derfor blive etableret en midlertidig signalregulering.

På Svendborgsundbroen handler det om perioden fra onsdag 16. oktober, til arbejdet, hvis ellers alt flasker sig, er afsluttet 29. november.

Signalreguleringen vil dog kun være i sving uden for myldretiden, hvilket vil sige midt på dagen og i aftentimerne. Mens det altså er besluttet at lade trafikken flyde frit i myldretiden.

Mandag 21. oktober går det løs på Siøsundbroen, og her vil lysreguleringen være aktiv fra klokken 7 til 19 alle hverdage, meddeler Vejdirektoratet.

Direktoratet oplyser desuden, at alle broernes lejer vil blive rengjort og smurt, og at der i samme ombæring vil blive sat sikring mod fugle op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

93-årige Ruth troede, det var slut, da coronaen ramte: - Jeg ved ikke, om jeg bare har været heldig

Annonce