Annonce
Svendborg

Syv bøder på en time: Masser af ulovligheder i Gudme

Det var ikke så lidt, to betjente fik på blokken, da de lagde vejen forbi Gudme torsdag eftermiddag. Foto: Michael Bager
En patrulje fra Fyns Politi var en tur i Gudme torsdag eftermiddag, og så blev der ellers stanget bøder ud i stor stil.
Annonce

Gudme: Der var noget at komme efter, da et par betjente fra Fyns Politi var på visit i Vestergade i Gudme torsdag eftermiddag.

I løbet af omkring en time blev blokken fundet frem i alt syv gange, oplyser Christian Billesø, der er politikommissær ved Fyns Politi.

En 15-årig dreng fra Gudbjerg måtte finde sig at se sin i øvrigt uforsikrede knallert blive kørt til undersøgelse på politigården i Odense, fordi den var i stand til at køre hurtigere, end loven tillader, og samme skæbne overgik en 15-årig dreng fra Hesselager-kanten.

En 59-årig mand fra lokalområdet og en 26-årig mand fra Tåsinge kørte bil uden at have spændt selen, mens tre mænd på henholdsvis 43, 64 og 54 år talte i håndholdt mobiltelefon, mens de førte bil. En forseelse, som ifølge Christian Billesø koster 1500 kroner i bøde og et klip i kørekortet.

Hvad de to knallerter angår, så vil drengene, hvis de viser sig at være ulovlige, få hver en bøde, og i gentagelsestilfælde vil knallerten blive konfiskeret.

Og så er det ikke sikkert, at folk med et afslappet forhold til trafikale regler kan ånde lettet op, selv om betjentene forlod byen ved 16-tiden.

- Vi kan ikke udelukke, at vi kommer igen, lyder det fra Christian Billesø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Kæmpe vindmøllelettelse i Lundeborg: - Det er simpelthen dagens bedste nyhed

Fyn

OB afværgede krise i tilbagelænet stil

Svendborg

Politi om sprængstoffets oprindelse: - Vi har nogle gisninger, men dem holder vi for os selv

CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Svendborg For abonnenter

Torben frygter at havne i et sort hul: Skovrejsningsprojekt kan betyde syv måneder om året uden sol på grunden

Annonce