Annonce
Svendborg

Sydfynske Kunstnere udstiller på Sak

Værker af Søren West kan ses på udstillingen på Sak.
Den årlige udstilling med Sydfynske Kunstnere er tilbage i Sak Kunstbygning og byder både på malerkunst og en række gæstekunstnere, og ikke mindst bronzeskulpturer, der er blevet opbevaret i urin.
Annonce

Svendborg: Hvert år udstiller gruppen Sydfynske Kunstnere på Sak og i år er ingen undtagelse. Det foregår dog uden fernisering grundet Covid-19.

Gruppens arbejde er kendetegnet ved en individuel fortolkning af tilværelsens mangfoldighed og et særligt fokus på naturen, hvor der eksperimenteres med malerier og kunstneriske udtryk.

På udstillingen kan man blandt andet opleve Sabine Jensens bronzeskulpturer med reference til kvindelige arketyper, og som har patinering, der er fremkaldt af opbevaring i urin igennem længere tid.

Man kan også se Søren West, der med sammensatte skulpturer har balancen som omdrejningspunkt. På malersiden udstiller Inge Lindholm og blandt inviterede gæsteudstillinger kan man glæde sig til billeder fra den italienske fotograf Carmelo Nicosia, der regnes for en af hovedeksponenterne for det nye italienske fotografi.

I Privaten afholdes i samme periode en mindeudstilling for Ib Agger, der som mangeårigt medlem af Sydfynske Kunstnere døde 6. okt. 2019. Han efterlod sig en livslang produktion af kunst, udsprunget af glæden ved sit arbejde med stregen, formen og lyset.

Udstillingen kan allerede nu ses på Sak frem til den 6. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce