Annonce
Ærø For abonnenter

Svimlende mange prisindstillinger: - Vores næste udfordring er at få folk til at sejle med færgen

Fire af de seks bestyrelsesmedlemmer i prisnominerede Ærøxpressen, fra venstre Søren Vestergaard, Leif Jensen, Boye Kromann og Christian Holm. Foto: Anders C. Østerby
Ærøxpressen er for fjerde gang indstillet og for anden gang på fire år nomineret til Den Sydfynske Initiativpris. De husker her tilbage på adskillige udfordringer, folkelig opbakning og politisk modstand, som da to folkevalgte midt i valgkampen i 2017 frarådede ærøboerne at købe folkeaktier.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Se billeder fra statsminister-visit: Skoledreng krævede svar om organdonation

Læserbrev

Debat: Krisehjælp til kommunalbestyrelsen, nej tak

Læserbrev: Kilder til ens viden danner grundlaget for ens opfattelse. Hvis man kun læser avisens dækning af kommunalbestyrelsens arbejde suppleret med indtryk fra Facebook, kan man nemt få det indtryk at arbejdet i kommunalbestyrelsen er som leg i en sandkasse, hvor det mest gælder om at bygge egne slotte og ødelægge de andres. Men realiteterne er en helt anden. På trods af forskelle i opfattelser, på trods af nye konstellationer og skiftende flertal, ja så foregår arbejdet i det store og hele i en konstruktiv og venlig atmosfære. Dette gælder først og fremmest i de forskellige udvalg, hvor behovet for at markere standpunkter og meninger er mindre end på møder med tilhørere. Listen over de resultater vi i et konstruktivt samarbejde har nået er faktisk ret lang. Ikke alle resultater er skabt i fuld enighed, men dog med markante flertal. Så der er for øjeblikket ikke brug for eksterne konfliktmæglere eller andre venlige tilbud. Vi klarer det foreløbig selv og har netop aftalt et møde for alle medlemmer for at rydde nogle knaster af vejen. At de forskellige partier eller lister fra tid til anden har behov for at markere et principielt standpunkt er ikke forbavsende og er en del af demokratiet, som når for eksempel Ærø Plus stemmer nej til en plan på grund af to ord om, at fremtidige cykelstier skulle ligge "langs landevejen". Hvis man vil danne sig sin egen mening om atmosfære og diskussionsform i kommunalbestyrelsen, så er man altid velkommen til de åbne kommunalbestyrelsesmøder.

Svendborg

Statsministerbesøg i Svendborg: Spørgelystent publikum holdt Frederiksen til ilden

Annonce