x
Annonce
Ærø For abonnenter

Svendborgteater vil også være egnsteater på Ærø

Baggårdteatret var sidste år med til at opsætte stykket "Vi, de druknede" i Marstal. Arkivfoto: Ard Jongsma
Tirsdag mødes direktør for baggårdteatret Jakob Bjerregaard Engmann med Kultur- og socialudvalget i Ærø Kommune. Årsagen til mødet er et forslag fra Baggårdteatret om et samarbejde mellem teatret og kommunen som vil indeholde både teaterforestillinger og læringsforløb i skolerne.
Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Skoler og daginstitutioner åbner torsdag den 16. april: - Det kommer til at være en anden hverdag, end den vi kendte før corona

Læserbrev

Lokaldebat: Åbn bibliotekerne eller udbring bøger

Læserbrev: Genbrugspladsen er genåbnet med restriktioner. Det mener jeg bestemt også, bibliotekerne skal. Jeg anser det for en bunden opgave hurtigst mulig at sikre, at børn og voksne kan få nogle bøger at læse i. Og jeg har et bud på hvordan. De skal kun være åbne, når de er betjente og kun for udlån og nok også aflevering. Altså ingen læsesal eller brug af computere. Som andre steder på øen skal der være begrænsninger for, hvor mange der kan være inde i biblioteket samtidig. Det klarer den ansatte. Og vedkommende skal sikre sig, at alle besøgende sprittes af og afspritte efter hvert udlån/aflevering via maskinen. Alternativt kan det også gøres, som jeg har set det på norsk tv - fra Stavanger. Her skriver man til biblioteket, hvilke type bøger man ønsker. Både børn, unge og voksne. Og så finder en bibliotekar hvis muligt de ønskede bøger og tillægger et par stykker, som han mener, de vil kunne lide. Derefter kører biblioteket ud til lånerne med en pose med bøger og afleverer med afstand. Jeg melder mig gerne til det. Jeg så nogle glade børn og voksne, der opdagede bøger og tegneserier på denne måde. Men det kan også være voksne, der er gået lidt død i lyd- og e-bøger, Netflix og danske corona-medier.

Svendborg

Ambulanceredder i frontlinjen: Skal vi sætte vores eget eller patientens liv først?

Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Annonce