Annonce
Svendborg

Svendborg virksomhed fusionerer med Odense: Medarbejderne bliver

Koncernchef Claus Larsen fortæller, at selvom virksomheden Guldfeldt Murer og Tømrer optages i et søsterselskab  i Odense, får det ikke konsekvenser for medarbejderne i Svendborg.  Foto: Andreas Bastiansen.
Det sydfynske byggefirma Guldfeldt Tømrer og Murer bliver optaget i Odense-baseret søsterselskab. Arbejdsplads og medarbejdere forbliver i Svendborg, lover direktøren.
Annonce

Svendborg: Firmaet Guldfeldt Tømrer og Murer har dybe rødder i den sydsfynske muld, men fra onsdag kommer det lokale byggefirma til at høre under søsterselskabet S. Guldfeldt Nielsen A/S, der ligger i Odense.

Koncerndirektør Claus Larsen, der er hovedaktionær i begge virksomheder, bekræfter, at det ikke får konsekvenser for hverken medarbejderne eller adressen på Sydfyn.

- De 30 medarbejdere, vi har i Svendborg, bliver ved med at være ansat og på samme adresse, som vi har haft hele tiden. Der er ikke noget, der lukker ned, men det lægges sammen, understreger koncerndirektøren for at afkræfte verserende rygter om fyringer.

Annonce

Lang historie på Sydfyn

Den historiske del af virksomheden Guldfeldt Tømrer og Murer går mere end 100 år tilbage, hvor det daværende tømrerfirma Børge Thomsen blev etableret på Sydfyn. Siden har firmaet skiftet navn og ejere flere gange, blandet andet til det svenskejede entreprenørfirma Skanska, indtil de nuværende ejere overtog i 2005.

Imens tømrerdelen af den lokale virksomhed kommer til at høre under S. Guldfeldt Nielsen A/S, kommer murerarbejdet til at høre under koncernens andet firma Hans Jørgensen & Søn Entreprenører A/S, som også ligger i Odense.

Annonce

Travlhed i byen

Sammenlægningen skyldes ikke mangelende byggeopgaver i Svendborg, tværtimod understreger Claus Larsen, at de har meget travlt i området. Men den nye virksomhedsstruktur skal gøre arbejdet endnu mere effektivt, så Svendborg-afdelingen i fremtiden kan håndtere større opgaver og varetage den kvalitetssikring, der følger med store byggeprojekter.


De 30 medarbejdere, vi har i Svendborg, bliver ved med at være ansat og på samme adresse, som vi har haft hele tiden.

Claus Larsen, adm. direktør i Guldfeldt Tømrer og Murer A/S


- Et firma som Guldfeldt Tømrer og Murer har ikke så mange kvalificerede byggeledere, som kan håndtere de helt store opgaver, men når de fusioneres med Odense-firmaerne, tror vi på, at både vores konkurrenceevne og kvaliteten bliver bedre. Det vil komme både kunder og medarbejdere til gode, fortæller Claus Larsen.

Koncernen står blandt andet bag byggeriet Jessens Mole og er i gang med at opføre Fakta, Spar Nord og lejligheder på Lerchesvej samt yderligere 117 lejligheder i Nordre Park i Svendborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce