Annonce
Svendborg

Svendborg: Venligboere samler julegaver ind til flygtninge

Mai-Britt Schultz er blandt de Venligboere i Svendborg og omegn, som samler gaver ind til nyankomne og uledsagede flytningebørn i Hundstrup.

Venligboere vil give julegaver til de flygtninge, som ankommer til jul i Danmark i nyt asylcenter i Hundstrup

Annonce

Julen er børnenes fest, også sådan skal det også være, når man kommer som uledsaget barn og rykker ind på et asylcenter i Hundstrup på Sydfyn.

Det mener man i Venligboernes lokalafdeling i Svendborg og omegn, og derfor samler foreningen nu velkomstgaver ind til de unge flygtninge, som snart ankommer til Hundstrup.

- Vi beder alle med hjertet på rette sted komme med en gave, skriver koordinator Mai-Britt Schultz i en pressemeddelelse.

Gaven skal være pakket ind, og der skal stå en omtrentlig aldersgruppe for gaven samt køn og en personlig hilsen fra giveren på pakken.

- Vi modtager også gaver til piger, og hvis der er mange gaver fordeler vi dem til andre asylcentre i området, skriver Mai-Britt Schultz.

Gaverne kan enten afleveres på Fremtidsfabrikken på Svendborg Havn fredag den 18. december mellem klokken 11 og 18 eller på Fåborgvej 23 i Vester Skerninge mellem klokken 14 og 18.

(catj)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Pletskud: Udvidet borgerservice

Ærø For abonnenter

Turist undrer sig over tætpakkede færger: - Er der fokus på coronasmitte?

Annonce