Annonce
Svendborg

Svendborg uden for bekymringsliste igen: Men borgmester holder fast i krisemøde

Svendborg er ude af bekymringslisten søndag, efter kommunen var lørdag kom ind på listen. Men borgmester Bo Hansen (S) holder fast i at holde møde i kriseberedskabet mandag morgen. Arkivfoto: Lasse Hansen

Svendborg: Den kom ud af listen lige så hurtigt, som den kom ind.

Lørdag sneg Svendborg Kommune sig ind på myndighedernes bekymringsliste, men allerede søndag eftermiddag var tallet faldet igen.

Det fremgår af Statens Serum Instituts daglige opgørelse over antallet af smittetilfælde i landets 98 kommuner i løbet af de seneste syv dage.

Sundhedsmyndighederne har en bekymringsgrænse ved 20 smittede per 100.000 indbyggere. Kommuner vil blive fulgt nøje, hvis de overskrider den grænse.

Lørdag havde Svendborg Kommune i alt 12 tilfælde af corona inden for de seneste syv dage, og dermed var der en incidens på 20,6. Søndag eftermiddag var der registreret 11 tilfælde, og derfor var incidenstallet faldet til 18,9 – kommunen er dermed under bekymringsgrænsen.

Bo Hansen (S) borgmester i Svendborg Kommune oplyste søndag formiddag til Fyns Amts Avis, at kriseberedskabet i Svendborg er indkaldt til møde om coronaudviklingen mandag morgen klokken ni.

På trods af de nye tal søndag eftermiddag bekræftede borgmesteren i en SMS, at krisemødet stadig finder sted.

- Det gælder om at få koordineret med hinanden på tværs af sektorer, skrev Bo Hansen, der gerne ville vente med at blive interviewet om udviklingen til efter krisemødet. /anst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Venstre fører fej politik

Fyn

Nyt tilbud fra regionen: Nu kan sårbare ældre blive vaccineret i eget hjem

Debat

Debat: Gang i folkeskoledebatten

Annonce