Annonce
Svendborg Rabbits

Svendborg Rabbits tabte fjerde kamp i træk efter gyser

Sidney Umude bragte Svendborg Rabbits foran 76-75 med 35 sekunder tilbage, men Horsens tvang kampen i overtid og vandt 93-86.Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
De sydfynske kaniner viste god moral, men tabte i Horsens efter overtid. Dermed halter holdet efter i den afgørende fase i grundspillet og kampen om fjerdepladsen i ligaen.

BASKETBALL: Der var vigtige point på spil for Svendborg Rabbits, da de torsdag aften var på besøg hos Horsens IC i Forum Horsens, men fynboerne tabte 93-86 efter overtid trods et flot comeback i kampens anden halvdel.

- Det er de små marginaler, der gør, at det ikke tipper vores vej i dag, lød det fra Rabbits' direktør Troels Mortensen efter kampen.

Det var ellers kaninerne, der kom bedst fra start i Forum Horsens. Jacob Enevold og Zachary Charles bragte gæsterne foran 7-0. Horsens kom dog tilbage og sluttede første periode med en føring på 24-19.

Anden periode fortsatte i samme rille. Særligt den 213 centimeter høje amerikaner Brandon Gilbeck gjorde ondt på Svendborg Rabbits, der således var bagud med otte efter anden periode.

Forspringet nåede også op på ti point i tredje periode, men gæsterne vågnede op, og så kunne Sidney Umude bringe Rabbits foran for første gang siden midten af første periode. Inden kampens sidste ti minutter var stillingen helt lige 62-62.

Det var fynboerne, der var foran gennem det meste af fjerde periode, men forspringet blev aldrig stort nok til at lukke kampen, og kort før tid udlignede Horsens fra straffelinjen.

Derfor måtte der fem ekstra minutter til for at finde en vinder.

Her viste jyderne sig for stærke for Svendborg Rabbits, der måtte drage hjem til Fyn med det fjerde nederlag i træk.

Annonce

God moral

Til trods for nederlaget tager Troels Mortensen også nogle positiver med fra kampen.

- Det viser god moral, at vi får kæmpet os tilbage. Det viser, at holdet kan spille god bold. Det skal de huske. På et tidspunkt falder marginalerne til vores fordel, siger han.

Nederlaget lægger maksimalt pres på fynboerne, da Team FOG Næstved vandt over BK Amager onsdag. Dermed er sydsjællænderne foran Rabbits i kampen om den vigtige fjerdeplads, der giver hjemmebanefordel i slutspillet.

- Vi skal blive ved med at skubbe på, så har vi en fornuftig chance mod Randers. Vi hepper på Horsens og Randers, når de skal spille mod Næstved, og så skal vi gøre os selv en kæmpe tjeneste ved at vinde mod Næstved.

Svendborg Rabbits spiller næste kamp hjemme mod Randers Cimbria onsdag 11. marts klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Brolukning på Thurø: Turisterhvervet på øen er målløse

Svendborg

Se de nye skraldespande

Svendborg For abonnenter

Tre socialdemokrater stemte ikke med borgmesteren: Splittet byråd godkender principper for søfartsskoleprojekt

Annonce