Annonce
Fyn

Svendborg-Oure mister angriber i efteråret

Her fejrer Svendborg-Oure FA oprykningen i forårets sidste kamp mod Otterup. Foto Birgitte Carol Heiberg
Resten af efteråret skal angriberen formentlig genoptræne. Træner Chris Margaard mister dermed et af kortene i den hårde efterårssæson, hvor Holstebro venter på udebane på søndag.
Annonce

FODBOLD: Svendborg-Oure FA må formentlig undvære angriberen Sigursveinn Aron Þráinsson i resten af efteråret.

Prainsson har fået en diskusprolaps, og det betyder normalt en længere pause.

- Jeg slipper dog nok i første omgang for en operation og skal prøve at styrketræne det væk, siger lægerne, men realistisk set spiller jeg næppe mere i denne halvsæson, siger Sigursveinn Aron Þráinsson til Sport Fyn.

Angriberen med de halve islandske aner er en fysisk stærk og relativt hurtig frontløber, der blandt andet har styrken ude på kanten.

Det sås i forårets altafgørende udekamp i Otterup, hvor sydfynboerne sikrede sig oprykningen fra Danmarksserien til 2. division.


Jeg slipper dog nok i første omgang for en operation og skal prøve at styrketræne det væk, siger lægerne, men realistisk set spiller jeg næppe mere i denne halvsæson

Sigursveinn Aron Prainsson, Svendborg-Oure FA-angriber


Svenedborg-Oure FA hentede i sidste weekend en vital sejr i fjerde runde ude i 2. division mod Holbæk og skal prøve at gentage bedriften på søndag, hvor turen går til en anden oprykker Holstebro.

Annonce

Fire hold skal ud

Træner Chris Magaard vil ærgre sig over Sigursveinn Aron Þráinssons uheld, fordi der er brug for alle gode kræfter i kampen for at sikre sig en ny sæson i 2. division, hvor der kun er 26 runder, og hvor fire ud af de 14 klubber i hver af de to kredse ende rmed at rykke ud.

Svendborg-Oure FA har efter fire runde hentet seks point - med hjemmesejr over Næsby og udesejr i Holbæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce