Annonce
Svendborg

Svendborg: Forårsprogrammet for folk er klar

Ved Åben Scene 18. februar er det lokale Astrid Schick, der primært spiller cello, der inviterer folk på scenen i Arne B. PR Foto

Svendborg: Folk For Folks forårsprogram er nu på plads med tirsdagsaftener på Arne B.

Og foreningen lover oplevelser, som publikum kommer til at stå i kø for. Første koncert er 28. januar med det skønne fynske band Svøbsk.

Med flair for det nye og kærlighed til det gamle, blender de den traditionelle spillemandsmusik, egne kompositioner og sange i et personligt og levende udtryk.

Tirsdag 4. februar kl. 20 bliver en helt ekstraordinær koncert, når violinisten Kristian Bugge og den internationale slagtøjssolist Ronni Kot Wenzell går på scenen.

11. februar er der besøg af Ana Silvera. En sanger/sangskriver og komponist fra London. Hendes stemme går perfekt i spænd med supermusikeren Bjarke Falgren, der trakterer violin og flere andre strengeinstrumenter.

Åben Scene er et fast indslag hos Folk For Folk. 18. februar er det en af Svendborgs upcoming musikere, gymnasieelev Astrid Schick, der inviterer folk på scenen. Hun spiller primært cello, men vil også samle guitaren op i løbet af aftenen.

Programmet byder også på fejring af Sct. Patrics Day, en koncert for børn, besøg fra Canada og Irland og en ungdomstalentkoncert.

Der sluttes af 5. maj med generalforsamling og Åben Scene. 2020 er iøvrigt året, hvor det er 15 år siden foreningen blev dannet.

Et jubilæum, der bliver fejret til efteråret.

Du kan læse mere om koncerterne og Folk For Folk på www.folkforfolk.dk./exp

Annonce

Folk for Folk forårsprogam 2020

28. januar: Svøbsk Kvartet.

4. februar: Wenzell & Bugge.

11. februar: Ana Silvera & Bjarke Falgren.

18. februar: Åben scene ved Astrid Schick.

25. februar: Mia Guldhammer & Morten Alfred Høirup.

3. marts: Magnifik.

10. marts: Sylfide.

17. marts: Åben scene - Sct. Patricks Day.

24. marts: Mikael K (Klondyke).

31. marts: Skye Consort & Emma Björling.

7. april: Fiolministeriet - Børnekoncert.

7. april: Fiolministeriet.

14. april: Ung Folk 2020 - MGK og vindere af talentkonkurrencen KATAPULT.

21. april; Inver.

28. april: Baba & The Tonebones.

5. maj: Åben scene ved Jan Schønemann samt generalforsamling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Jørgens marker ligger under vand og afgrøder dør: - Det er bare at vente og have nerver af stål

Læserbrev

Debat: Cittaslow-snegl er ikke ok

Lokaldebat: Som en glad borger i Svendborg Kommune vil jeg gerne knytte en kommentar til min opfattelse af, hvad der sker i min kommune. Jeg er selvstændig erhvervsdrivende og har haft en meget dårlig oplevelse med at have en sygemeldt ansat. Efter seks måneders sygdom var hun næsten klar til at vende tilbage på arbejde. Men sygedagpengene stoppede, og jeg fik at vide, at der var ikke mere at hente her. Bare en måned mere ville have været nok til, at en ung kvinde kunne fortsætte på arbejdsmarkedet. Svaret fra Svendborg Kommune var: Vi vurderer ikke, at der er en sikker prognose for, at du vil blive i stand til at vende tilbage til arbejdsmarkedet inden for 134 uger fra revurderingstidspunktet. Øv! Den unge kvinde er glemt. Ok, sådan er det. Men så at sætte en lille Cittaslow-snegle-smiley på afgørelsen, det er (dæleme) ikke ok. Derudover: Alle erhvervsdrivende i kommunen har fået et brev fra borgmester om, at byggesagerne nu var under kontrol, og at behandlingstiden er meget hurtig. Jeg har søgt byggetilladelse til et værksted, et fjernlager så vi kan få lidt skattekroner til kommunen. Efter fire uger spurgte teknisk forvaltning om der skulle være dyr i bygningen... Nej. Efter fire uger mere rykker min tømrer for svar, og pludselig ser forvaltningen, at det er i en landzone. De otte uger er spildt – forventet tre-fire måneders behandlingstid mere.-- Jeg mener, at Svendborg Kommune burde lukkes! (lille smiley) De ansatte burde prøve, om de kunne varetage dit eller mit arbejde. Ja, jeg er skuffet, så min mail er jo bare hyleri, men der er altså noget, som ikke er godt nok. Jeg har firma i Svendborg og Odense, og da jeg snakkede byggetilladelse med Odense gik der præcist fire timer efter, at jeg kontaktede Odense Kommune for en byggetilladelse, før de vendte tilbage. Der gik præcis otte uger før, vi rykkede for svar i Svendborg. Fint nok, at de har længere behandlingstid, men at slutte en mail med Cittaslow – det gode liv, det er ikke ok. Hvad så? Ja, så køber jeg da et hus i Odense eller Ringe.

GOG

GOG-kollektivet skal vinde på svær udebane

Ærø For abonnenter

Har fået nok af politikere, der slås: Stemmesluger fra Søby stiller op til kommunalvalg

Annonce