Annonce
Sport

SUS Nyborg-spiller testet positiv for anden gang

Nu er to af SUS Nyborgs kampe coronaflyttet. Foto Birgitte Carol Heiberg
Endnu en SUS Nyborg-kamp flyttet på grund af corona. Det gælder onsdagens hjemmekamp mod IK Skovbakken.
Annonce

HÅNDBOLD: SUS Nyborgs mænd i 1. division skulle i søndags have spillet ude hos Team Sydhavsøerne. Den kamp blev imidlertid aflyst, fordi en af SUS Nyborgs spillere er testet coronapositiv for anden gang.

Situationen betyder, at også onsdagens planlagte kamp i Nyborg mellem SUS Nyborg og IK Skovbakken er aflyst.

Der er i begge tilfælde fundet nye spilledatoer. Kampen i Maribo ligger nu lørdag den 20. februar med kampstart klokken 15.00, mens SUS Nyborg og IK Skovbakken mødes onsdag den 3. februar, kl. 20.00, i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.

Oprykkerne fra Østfyn kæmper en hård kamp i bunden af 1. division. På tredjesidstepladsen med fem point for 12 kampe ligger de p.t. til nedrykning, men de har altså kun tre point op til TM Tønder Håndbold, der befinder sig på den sidste plads, der betyder nedrykningsspil. Og så har SUS Nyborg altså endog to kampe i baghånden.

- Vi ser fortrøstningsfuldt på situationen. Vi har fortsat 14 kampe tilbage - blandt andet to mod Vendsyssel (ligger sidst i rækken, red.). Der skal nok ligge point at vente på os, siger Carsten Madsen, formand for Nyborg GIF Håndbold og medlem af SUS Nyborgs Eliteudvalg.

SUS Nyborg kan varme sig ved, at holdet senest - ganske overraskende - hentede en sejr på 27-26 over det stærke midterhold fra Grindsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Søndagsnavne - med Thomas Helveg på vej i Sport Fyn-podcast, Dalum og Svendborg-Oure i testkamp og fynsk håndboldtalent til Tyskland

Annonce