Annonce
Fyn

SUS Nyborg skal hente noget inden lokal-dramaet

Rasmus Levinsen var skadet som andre bagspillere og det kunne ses på SUS Nyborgs spil i Grindsted. Foto: Peter Johanson
Som HC Odense har SUS Nyborg stadig ikke hentet en eneste sejr i 1. division.
Annonce

HÅNDBOLD: Sæt kryds ved den 20. november. Her møder de fynske rivaler SUS Nyborg og HC Odense hinanden i Nyborghallerne og det er måske her, at et af holdene får sæsonens første sejr.

Begge hold ligger i bunden med et point lige nu. SUS Nyborg har efter nederlaget tirsdag aften ude mod medopykker Grindsted GIF på 27-19 spillet syv mod HC Odenses seks kampe. Men østfynboerne har efter sæsonpremieren med 26-26 mod HEI Skæring tabt de seks næste opgør.

Nu skal SUS Nyborg håbe på at hente et eller andet i de næste tre kampe inden lokalopgøret. Det sker næppe på udebane mod stærke HØJ i Jyllingehallen på lørdag men måske snarere hjemme mod Skovbakken eller ude mod Vendsyssel.

SUS Nyborg var i Grindsted uden Jacob Kampmann, Rasmus Levinsen og Mads Mortensen, der alle var skadet. Det kunne ses på bagspillet mod Grindsted.

Der stod 8-8 efter tyve minutter, men pludselig var østfynboerne bagud 13-8. Ti minutter efter pausen var gæsterne bagud 20-10 og kampen afgjort.

Havde det ikke været for målmand Victor Friis kunne anden halvleg have endt værre for SUS Nyborg.

Trænerteamet Kenneth Lindegaard og Mads Rydal sagde efter kampen:

- Vi er tilfredse med vores forsvarsspil og vores målmænd. Vi mangler skarpheden i angrebet, mod et godt Grindsted-forsvar, og en god målmand. Vi laver stadigvæk for mange tekniske fejl, og får ikke afsluttet vores angreb. Vi har svært ved at finde nøglen til at åbne deres forsvar, og skal kæmpe for alle vores mål.

Målscorerne SUS Nyborg:

Emil Thorsen 5 (2), Tróndur Mikkelsen og Lars Froholdt 3, Joakim Rydal og Niclas Thyssen 2 (2), Thomas Torp, Pætur Mikkjalsson, Magnus Kristensen og Anders Stuhr 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Tillidsmand rystet over lukning af kraftvarmeværk: - Vi troede, vi havde frem til 2024. Nu får vi travlt med at omskole os

Annonce