Annoncørbetalt indhold

Succesfuld iværksætter-duo lancerer nyt site i a-kasse-nichen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou, der allerede ejer og driver sammenportaler i dating- og måltidskasse-nichen, har netop lanceret en ny sammenligningsplatform. A-kasse-guiden.dk er navnet på denne portal, som – ikke overraskende – fokuserer på a-kasser samt fagforeninger.

I Danmark findes der mere end 20 forskellige a-kasser, og medmindre ens arbejde er relateret til a-kasse-branchen, kan det godt være lidt af en jungle at skulle navigere rundt i de mange forskellige a-kasser, når man ønsker at tilmelde sig en sådan.

Annonce

Heldigvis findes der en del fine portaler, der byder på overskuelige oversigter over de mest populære i a-kasser. Oversigter, som sikrer, at man på ganske kort tid kan danne sig et overblik over, hvad markedet byder på, og forhåbentlig derigennem opnå vished om, hvilken a-kasse der er det rette valg for en.

For nyligt blev der føjet atter sådan en portal til det samlede udbud.

Det skete, da Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou lancerede deres nyeste site a-kasse-guiden.dk.

”Vi er efterhånden ret så erfarne i at udvikle sammenligningsportaler, hvorfor en sådan portal om a-kasser lå lige til højrebenet,” forklarer Jesper Nørskov Jensen, inden Casper Ellam Schou supplerer:

”Vi driver allerede succesfulde sammenligningsportaler, og meget af den viden, vi har optjent, da vi byggede disse sites, kunne vi bruge i forbindelse med skabelsen af vores site om a-kasser.”

Nu skal sitet promoveres

Selvom arbejdet med a-kasse-guiden.dk startede for over et halvt år siden, er det først nu, at Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou er begyndt at snakke højt om sitet, og det er der en ganske god og fornuftig forklaring på.

”Vi ønsker naturligvis først at promovere et site, når vi mener, at dette er parat til, at det vælter ind med besøgende. Hvis vi havde kæftet op om sitet for tre måneder siden, havde vi risikeret at tiltrække besøgende, som ville have fået en mindre god oplevelse, hvilket vil have skadet vores brand. Dengang var sitet nemlig kun halvfærdigt, og der var nogle funktioner, som endnu ikke spillede 100 %,” forklarer Jesper Nørskov Jensen og fortsætter:

”Nu er sitet fuldendt, og derfor er vi mere end klar til at promovere dette, så det forhåbentlig begynder at vælte ind med besøgende.”

Kort om a-kasse-guiden.dk

A-kasse-guiden.dk er en sammenligningsportal i a-kasse-nichen. På portalen kan man finde en række overskuelige oversigter over danske a-kasser samt fagforeninger.

Foruden oversigterne kan man på sitet finde anmeldelser af stort set samtlige a-kasser i Danmark.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.