Annonce
forside

Succes med god maling

Web: DecoFarver i Ringe er ny forhandler af kvalitetsmaling på nettet - men forretningen går så godt, at en fysisk butik er på vej

Annonce

Ringe: Konceptet er enkelt: Professionel kvalitetsmaling til attraktive priser, hurtig forsendelse og lang returret.

Det var de rammer, 27-årige Brian Jensen fra Ringe på forhånd havde sat for den webshop, han åbnede i juni i år, DecoFarver.dk.

Men han havde ikke regnet med, at kunderne tog så godt imod.

- Det er gået over al forventning. Vi havde regnet med et sted mellem tre og 10 ordrer om ugen, men vi har fået 15-20 ordrer og en omsætning, der er tre gange højere, end vi havde satset på, fortæller Brian Jensen.

Han er uddannet tømrer og har tidligere været selvstændig, men siden foråret har han med hjælp og inspiration fra en kammerat, der også har en webshop, arbejdet på at få sin egen online forretning op at stå.

Annonce

Kvalitet frem for alt

- Jeg kender jo lidt til det fra byggebranchen og ved, hvilke krav vi selv har stillet til maling og kvalitet. Så jeg er gået efter den bedste maling. Jeg vil kun have kvalitet i min webshop, og det er ud fra det kriterium, vi har valgt leverandører, siger Brian Jensen.

Hovedmærket på hans virtuelle hylder er derfor det danske mærke Beck&Jørgensen, og siden er også Dyrup og flere andre mærker kommet til.

Udover kvalitetsmaling får man hos DecoFarver.dk også alt, hvad man ellers skal bruge af afdækningspap, pensler, fugemasse, gulvpleje og rengøringsmidler, som man nemt kan bestille hjemmefra. Det hele bliver leveret direkte til kundens dør en eller to dage senere.

Og man bliver ikke snydt for den gode service og rådgivning, man får hos farvehandleren.

- Vi har tre konsulenter tilknyttet, der via telefon eller e-mail hurtigt kan besvare alle de spørgsmål, kunder måtte have, siger Brian Jensen, der udover webshoppen også er på vej med en fysisk butik:

- Det er gået så godt, at vi allerede nu er ved at lægge an til en fysisk butik her i Ringe. Oprindeligt var det et projekt, vi regnede med at realisere i 2015, men nu åbner vi i uge syv 2014, så vi får noget lagerplads og en ugentlig åbningsdag hver lørdag, så vi kan følge lidt bedre med efterspørgselen, siger Brian Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Fodbolddrenge tilbage på udendørsbanerne: Vi har glædet os mest til at se vores venner

Debat

Debat: Mareridtet på Ryttermarken

Debat

Debat: Lokalt skal vi også stille krav

Annonce