Annonce
Langeland

Styr på smitten på Langeland: Det er meget små tal

Test har vist at fire langelændere nu er smittet med Covid 19. Foto: Niels Christian Vilmann / Ritzau Scanpix
Der er ingen grund til panik, selv om fire langelændere er konstateret smittede, fastslår borgmester. Sundhedsmyndighederne har styr på dem, deres familier og dem, de smittede har været i kontakt med.
Annonce

Langeland: Selv om der sidst på dagen i går blev konstateret fire smittede med corona på Langeland, er øen ikke i særlig risiko.

- Sundhedsmyndighederne har styr på de fire smittede, deres familier, og hvem de har været i kontakt med. Og der er  ikke umiddelbart grund til bekymring på den baggrund. Men vi skal selvfølgelig holde afstand, spritte af og passe på hinanden, siger Tonni Hansen.

- Det er sundhedsmyndighederne, der kontakter os i kommunen, når der er konstateret smitte, og jeg er imponeret over deres grundighed. Det er meget små tal for Langeland , når vi ved, hvor mange smittede, der er andre steder, men vi skal selvfølgelig være opmærksomme på situationen, siger Tonni Hansen.

De fire smittede stammer ikke fra tilfældige udbrud, men har relation til hinanden, og sundhedsmyndighederne har som sagt styr på dem.

Langeland Kommunes covid19 kriseberedskab  holder hele tiden øje med smittetallerne og kontaktes af sundhedsmyndighederne i forbindelse med udbrud. Sundhedsmyndighederne offentliggør nye smittetal hver dag kl. 14 på ssi.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Budgetforlig: Politikere ruller ældrebesparelser tilbage og sender millioner til børnene

Annonce