Annonce
Svendborg

Stribevis af indbrud i biler: Tyve gik på rov natten til mandag

Natten til mandag har seks biler i Svendborg været udsat for indbrud. Foto: Michael Bager
Annonce

Svendborg: Natten til mandag har været ikke færre end seks indbrud i biler i Svendborg.

Vi begynder på A.P. Møller Kollegiet, hvor der har været to indbrud. Det første gik ud over en Hyundai I10, som fik knust en rude, og hvorfra der er stjålet en taske. Det andet gik ud over en varebil, hvor ruden blev smadret, og hvor der er stjålet et par solbriller.

På Egensevej har der været indbrud en Toyota Aygo. Her er der blevet stjålet en bærbar computer, og tyvene kom ind bilen ved at knuse en rude.

På Strandvej gik det udover en Suzuki SX4 Combiback, som også fik knust en rude. Herfra er der stjålet et kamera og en kikkert.

På Mosetoften, som er en sidevej til Kogtvedvej, havde tyvene let adgang til en Mazda 6, da bilen stod ulåst. Herfra blev der stjålet et par solbriller, chokolade og sodavand.

Sidste indbrud skete på Kogtvedvej, hvor en ejer af en Kia Picanto opdagede, at bilens bagklap stod åben. To jakker og en vest lå på græsset ved siden af bilen, oplyser Fyns Politi i sin døgnrapport, og handskerummet var blevet gennemrodet. Der er umiddelbart ikke blevet stjålet noget fra bilen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Se listen - her skal du huske at bære mundbind

Annonce