Annonce
Fyn

Strandbad udvider åbningstiden: Her strømmer vinterbaderne til

Østerstrand i Fredericia har blandt andet havfruefløjter, som er særlig godt for synshandicappede. Foto: Lars Kronborg Bak.
Lokalrådet i Assens har besøgt Østerstrand i Fredericia i forbindelse med arbejdet med at få beskrevet planerne om at søbad/strandpark i Assens.
Annonce

Assens/Fredericia: Han har som landskabsarkitekt i Fredericia Kommune stået i spidsen for fornyelsen af Østerstrand, og nu ser han store muligheder på Mariendal Strand i Assens.

Her er lokalrådet i fuld gang med at genoplive det store ønske om at etablere et søbad/strandpark i Assens.

Landskabsarkitekt Lars Kronborg Bak fortæller, at Fredericia Kommune påbegyndte omdannelsen af Østerstrand i 2015 og 2016, hvor parkerings- og opholdspladser blev etableret, og området blev "fodret" med sand.

I 2017 blev en cirkelbro konstrueret, og i disse måneder sætter man lys på strandstien, så man også kan have glæde af området i vinterhalvåret.

- De seneste to-tre år har området udviklet sig kraftigt, og vinterbadningen er eksploderet, fortæller Lars Kronborg Bak.


De seneste to-tre år har området udviklet sig kraftigt, og vinterbadningen er eksploderet

Lars Kronborg Bak


Han uddyber, at man som noget nyt åbner op for at gøre anlægget helårsåben, så vinterbaderne også kan komme til - om vinteren.

- Vinterbaderne presser på for at komme til, og området bliver også brugt til gymnastik og yoga, siger han.

Annonce
Fyn

Følg OB's kamp for at nå det gode selskab

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Tillidsmand rystet over lukning af kraftvarmeværk: - Vi troede, vi havde frem til 2024. Nu får vi travlt med at omskole os

Annonce