Annonce
Faaborg-Midtfyn

Stort støttebeløb: Gevaldigt rygstød til Midtfyns Festival

Kim Skovby Klint og de øvrige bag Midtfyns Festival kan nu gå på en større indkøbstur. Arkivfoto: Nils Svalebøg
200.000 støttekroner til Midtfyns Festival skal blandt andet bruges på indkøb af inventar, så festivalen slipper for at leje.
Annonce

Ringe: Forberedelserne til årets udgave af Midtfyns Festival er i fuld gang, og folkene bag festivalen har fået et gevaldigt rygstød i form af 200.000 kroner fra LAG SØM.

- Det er virkelig en god håndsrækning, og det sætter vi selvfølgelig stor pris på, lyder det fra Midtfyns Festivals direktør, Kim Skovby Klint.

Efter den første udgave af den genopstandne festival sidste år kunne Kim Skovby Klint og de andre frivillige bag musikbegivenheden notere sig et overskud på 200.000 kroner. Tilskuddet i samme størrelsesorden skal blandt andet bruges på indkøb af forskellige ting.

- Vi er ved at konsolidere os, så vi har et fundament at stå på fremadrettet. Så vi har søgt midler til noget af det, som vi ved, vi skal bruge år efter år. Så slipper vi for at betale dyr leje, forklarer direktøren, der peger på, at nogle af pengene skal bruges på leje af telte.

- For det har vi ikke mulighed for at købe selv, det er en for stor investering. Men sådan noget som borde og bænke, inventar, værktøj og praktiske ting, det vil vi købe.

Kim Skovby Klint overtog direktørstolen fra Sune Vesterlund Larsen efter festivalen i 2019. Lige nu er der travlt med at gøre klar til 2020-udgaven, der finder sted 21. og 22. maj på dyrskuepladsen i Ringe.

- Det går stærkt, vi har travlt, men det begynder at tage form. Vi har snart offentliggjort alle vores navne, og vi vil fortsat gerne opfordre til, at man køber billetter, siger Kim Skovby Klint.

Han ønsker ikke at oplyse, hvor mange der er solgt på nuværende tidspunkt.

- Der er en lind strøm af salg, men folk venter lidt med at købe - det så vi også sidste år. Vi ligger nogenlunde på samme niveau som for et år siden, bemærker Kim Skovby Klint.

Festivalen har i 2020 blandt andet Johnny Madsen, Peter Sommer og Tiggerne, Østkyst Hustlers, Ester Brohus og Back to Back på plakaten.

LAG SØM

LAG SØM står for Den Lokale Aktionsgruppe Syd-, Øst- og Midtfyn.

Aktionsgruppen har følgende overordnede mål:

- Styrke erhvervsudviklingen i landdistrikterne ved etablering og videreudvikling af mindre virksomheder.

- Styrke turismen, specielt med fokus på erhvervs- og fødevareturisme og kystnære aktiviteter.

- Styrke udviklingen af tværkommunale og transnationale erhvervssamarbejdsprojekter.

- Styrke udviklingen af fælles ressourcer i de tre kommuner.

- Styrke udviklingen af de enkelte områders specifikke særkender og udviklingspotentialer.

De lokale aktionsgrupper er finansieret med midler fra EU og Erhvervs- og Vækstministeriet.

Kilde: www.lag-soem.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce