Annonce
Erhverv

Stort potentiale på Langeland: Svendborg-ejendomsmægler åbner i Rudkøbing

Martin Lehrmann åbnede ejendomsmæglerforretning i Svendborg for tre og et halvt år siden og har i et par år haft planer om at åbne på Langeland også. Nu gør han det. Foto: Lokalbolig
Der er stort potentiale på Langeland, mener Martin Lehrmann, som efter godt tre år som selvstændighed ejendomsmægler i Svendborg åbner en afdeling i Rudkøbing.
Annonce

Svendborg/Rudkøbing: Der er plads til flere ejendomsmæglere på Langeland.

Det er vurderingen hos Martin Lehrmann, som ejer ejendomsmæglerforretningen Lokalbolig i Svendborg og er på vej til at udvide forretningen.

- Jeg åbner forretning i Rudkøbing i løbet af februar, og det gør jeg, fordi jeg ser et kæmpe potentiale dernede både nu og på sigt, siger Martin Lehrmann, der har bidt mærke i flere ting ved Langeland.

For det første er der mange sommerhuse, ligesom der ikke er bopælspligt i øens helårshuse.

- Så man kan sælge husene som fleksboliger, og det er der stort potentiale i. Desuden kan det jo være, at der en dag bliver åbnet for, at udlændinge må købe sommerhuse i Danmark, siger ejendomsmægleren, der også har bemærket, at priserne ligger i et leje, hvor folk virkelig får noget for pengene. Og at kun kæderne EDC, Nybolig og Danbolig samt en enkelt uafhængig ejendomsmægler opererer på øen.

- Men der bliver solgt omkring 200 helårshuse og 100 sommerhuse om året, så der er plads til en ejendomsmægler mere, siger han.

Annonce

God start i Svendborg

Martin Lehrmann åbnede sin Lokalbolig i Svendborg 1. september 2016 og fortæller, at han har haft fin vind i sejlene.

Solgt huse på Langeland har han også undervejs, og faktisk er det et par år siden, tanken om at åbne en afdeling på øen blev født.

- Nu bød muligheden sig så i form af, at vi har fundet de rigtige lokaler, siger han og oplyser, at han overtager lejemålet Bystrædet 1, hvor tøjforretningen Mister tidligere har huseret.

I medarbejderstaben har han blandt andre Jannich Thomsen, og da han har adresse på Langeland og dermed har lokalkendskabet, bliver han en af dem, der i første omgang skal bemande den nye butik.

- Men med tiden regner jeg med at ansætte yderligere et par stykker, siger Martin Lehrmann.

Han er eneste ejer af Lokalbolig i Svendborg og bliver det også af butikken på Langeland, men opererer dog ikke udelukkende på Sydfyn.

Sammen med to forretningspartnere ejer han således tre Lokalbolig-butikker i Odense - nærmere bestemt i centrum, i Tarup og i Dalum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Uheld i nødspor på Fynske Motorvej

Annonce