Annonce
Svendborg

Stor udlejer trapper ned: Wiggers ansætter ejendomsmægler som direktør

Udlejer Johan Bille Wiggers er så småt begyndt at forberede sit otium og har kørt ejendomsmægler Gert Andersen i stilling til direktørposten. Her er Wiggers foreviget under besigtigelsen af en omfattende renovering af ejendommen Gerritsgade 36 og 38 i oktober 2019. Foto: Katrine Becher Damkjær
Indehaveren af Svendborg Ejendomme, Johan Bille Wiggers, har besluttet at trappe ned og har derfor indgået aftale med Gert Andersen, som netop har solgt sin ejendomsmæglerforretning.
Annonce

Svendborg: Han kan ikke helt, hvad han har kunnet.

Det er i det lys, det skal ses, at Johan Bille Wiggers vil køre Gert Andersen ind som direktør i selskabet S.E. ApS, som er bedre kendt som Svendborg Ejendomme og har i omegnen af 100 bolig- og 50 erhvervslejemål.

- I januar 2022 bliver jeg 80 år, og så regner jeg med at gå på pension. Jeg synes godt, jeg kan mærke, at jeg ikke kan det samme, som jeg har kunnet. Jeg bliver hurtigere træt og kravler ikke længere lige op på et femtesalsstillads - men det ville også være mærkeligt, hvis det var tilfældet. Man er jo kommet ind i reparationsalderen, siger Johan Bille Wiggers.

Gert Andersen har sammen med Kim Thomsen drevet ejendomsmæglerfirmaet Estate Andersen & Thomsen, som de dog nu har solgt og overdrager til de nye ejere ved årskiftet.

Annonce

Parløb først

Johan Bille Wiggers fortæller, at han og Gert Andersen har kendt hinanden længe.

- Vi kom til at tale om det her i foråret, og han (Gert Andersen, red.) spurgte, om jeg havde fundet nogen til at hjælpe mig. Det havde jeg ikke, så jeg spurgte, om han kunne være interesseret, siger Johan Bille Wiggers.

Derefter blev der arbejdet længe på sagen, og nu er det altså faldet på plads. Og aftalen er, at Gert Andersen tiltræder 1. april 2021 - dog ikke på direktørposten.

- Selv om han kender meget til det, så er det ikke ens fra det ene selskab til det andet. Så vi kommer til at køre parløb, så han kan blive kørt ind i det, og så får han ansvaret for driften og udlejningen fra 1. januar 2022, siger Johan Bille Wiggers. Der dog ingen planer har om at trække sig helt.

- Jeg bliver formand for bestyrelsen, når Gert Andersen tiltræder som direktør, siger han.

Og så oplyser Johan Bille Wiggers, at der ingen konkrete planer er om, at Gert Andersen med tiden købe selskabet.

- Vi har talt om det, men uden at lægge noget fast. Jeg har jo også nogle sønner, der nok skal ind og arve nogle aktier, siger han.

S.E. ApS ApS havde overskud på 10,8 millioner kroner før skat i 2018 og 11,8 millioner kroner i 2019, og selskabet har fem ansatte. Egenkapitalen er 97,3 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ærø

Læserbrev: Netto vil til Marstal

Annonce