Annonce
Fyn

Stor interesse for luksushuse ved havnefronten: Halvdelen er væk

Nordre Havnekaj, byhus, visualisering, Milestone DG
Der er dog ikke mange børnefamilier, der efterspørger boligerne på Nordre Havnekaj i Kerteminde, som udbydes til priser fra 4 til 10,8 millioner kroner.

Kerteminde: Der er ingen have til fodboldspil eller sandkasseleg. Til gengæld er der udsigt for alle pengene over Storebælt fra de 18 nye havneboliger, som er på vej på Nordre Havnekaj i Kerteminde.

Og der er stor interesse for at flytte på havnen, fortæller Jesper Schmitz fra DG Milestone, der er bygherre på projektet:

- Vi oplever en god interesse. Vi skal også huske på, at projektsalg ikke er det mest almindelige i Kerteminde. Det er alt fra ældre ægtepar til midaldrende par og enlige. Vi har ikke så mange børnefamilier, der spørger til boligerne. Men der er jo heller ikke mulighed for at spille fodbold i haven, siger han.

Annonce

De mindste boliger er solgt

Tre af boligerne er solgt. Det gælder projektsalgets mindste bolig på 115 kvadratmeter, et hus på 137 kvadratmeter og nabohuset på 149 kvadratmeter. Syv af boligerne er på nuværende tidspunkt reserveret.

Det vil sige, at de mulige købere er ved at undersøge finansiering og kigge købsaftaler igennem med advokater osv.

Tilbage er otte ledige ejendomme til en udbudspris på mellem fire millioner og 10,8 millioner kroner. Det dyreste er et byhus på 300 kvadratmeter med et samlet altanareal på 24 kvadratmeter.

- Den store er der også flere, der har spurgt til, fortæller Jesper Schmitz.


Vi oplever en god interesse. Vi skal også huske på, at projektsalg ikke er det mest almindelige i Kerteminde. Det er alt fra ældre ægtepar til midaldrende par og enlige. Vi har ikke så mange børnefamilier, der spørger til boligerne. Men der er jo heler ikke mulighed for at spille fodbold i haven,

Jesper Schmitz


Køberne er en blanding af lokale indbyggere i Kerteminde samt nogle fra øvrige Fyn og Sjælland.

Planen er, at spaden rammer jorden til foråret 2021.

- Det er klart, at vi skal have solgt mere end tre, før vi stikker spaden i jorden, fortæller Jesper Schmitz.

Tirsdag den 20. oktober går han forrest "havnen rundt," når avisen indbyder til gratis læsermøde, og 20 deltagere får mulighed for at høre mere om de nye luksusboliger på havnen. Arrangementet er fuldt booket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg For abonnenter

Ekspert: Det skal der til, før kommunen kan rive øverste etage af Rubberton-byggeri ned

Annonce