Annonce
Faaborg-Midtfyn

Statister søges til kampagnefilm: Vil du spille passager i Korinth?

Korinth: De Sydfynske Veteranjernbaner, nærmere bestemt Korinth Station, bliver 17. november lavet om til filmkulisse. En gruppe studerende fra uddannelsen Multiplatform Storytelling & Production ved Aarhus Filmby er nemlig i gang med deres bachelorprojekt, som er del af en reklamekampagne, der hylder filmoplevelsen i biografen.

Filmen er delt op i tre sekvenser, hvoraf den ene foregår i 1950'erne på en togstation. Sekvensen her er en romantisk scene, hvor et forelsket par skilles, men indser, at de har brug for hinanden.

Optagelserne til filmen finder sted fra klokken 11 til 18, og her skal der bruges 10 statister i forskellige aldre, som skal kunne agere andre passagerer på toget og ved stationen. Der er ingen replikker involveret med statisternes rolle.

Man behøver ikke at være der i hele tidsrummet, men man er velkommen til at blive og se med. Interesserede statister kan kontakte josephine.jensen@hotmail.com med en bekrivelse af sig selv samt et vellignende foto.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Morten Aagaard glæder sig til første jul i chokoladebutikken i Odense: Han tager konstant temperaturen på sine brune dogmer

Faaborg-Midtfyn

En afreven fingerspids, leg med pukkelhvaler og gudesmuk natur: Lisbeths jordomsejling endte i Dyreborg

Annonce