Annonce
Ærø

Stadig åbent for indstillinger: Fire ærøske projekter foreløbig indstillet til Den Sydfynske Initiativpris

Da Den Sydfynske Initiativpris første gang blev uddelt i 2014, vandt Lasse Bekker og Rune Kruse (øverst til højre), og året efter var det Torben Tørnqvist (øverst, nummer to fra højre) sammen med foreningen Ørstedspavillonen. Senere år har Viggo Mortensen (øverst til venstre) og Helle Ravn (øverst, nummer to fra venstre) også vundet. Nederst er sidste års vindere fra Silverrudder. Fotos: Andreas Bastiansen, Michael Nørgaard, Tim K. Jensen og John Fredy
Annonce

Ærø/Sydfyn: Fire ærøske initiativer er allerede blevet indstillet til 2020-udgaven af Den Sydfynske Initiativpris, som uddeles af Fyns Amts Avis på avisens fødselsdag den 2. februar.

De fire initiativer er Motorfabrikken Marstal, Skipperpark Marstal, teateropsætningen af "Vi, de druknede" i HCC Bådeværft samt - vanen tro, fristes man til at sige - Ærøxpressen.

Prisen gives til enkeltpersoner eller en gruppe mennesker, som står bag et ekstraordinært initiativ, som løfter sig udover det forventelige, og som har gjort en forskel for lokalsamfundet.

Selv om der allerede er kommet mange gode bud, er der plads til mange flere indstillede projekter, understreger redaktionschef David Bernicken, Fyns Amts Avis.

- Alene indstillingen er en anerkendelse af, at der er nogen, der har gjort et godt og vanvittigt stort stykke arbejde for lokalsamfundet. Og det er værd at rose og bemærke, at der er nogen, der gør noget ekstra, siger han.

Er der et initiativ, der efter din mening bør have den anerkendelse, skal du skrive til mail-adressen initiativ@faa.dk eller sende et brev til Fyns Amts Avis, Sankt Nicolai Gade 3, 5700 Svendborg, mærket "Initiativpris", med en begrundelse og tydelig afsender. Fristen er tirsdag den 7. januar.

Juryen består denne gang af Uffe Strandby, Karsten Hermansen, Helle Ravn, Pia Skovshoved og David Bernicken.

Prisen, som blev indstiftet i 2013, da Fyns Amts Avis fyldte 150 år, uddeles i år på Ollerup Gymnastikhøjskole. I fjor var det nemlig Demokratifestivalen i Ollerup, der modtog prisen og de medfølgende 30.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Badutspring i boligområderne

Ærø For abonnenter

Overstyrmand på Ellen følte sig hængt ud som corona-syg og klagede til ledelsen: Nu er han fritaget for tjeneste

Annonce