Annonce
Debat

Stærkt samarbejde baner vejen for vaccinen på Fyn

Annonce

Læserbrev: Siden det glade budskab i julen om, at der nu kom vaccine til Danmark, har arbejdet med at få dem brugt til sidste dråbe kørt på fuld tryk. Vi fulgte alle med, da 79-årige Leif Heiselberg fra Odense fik det første stik 27. december. Efterfølgende er der blevet vaccineret på alle fynske plejehjem, vaccinationen af borgere og frontpersonaler er i fuld gang, vaccinationscentrene er åbnet, og Danmark ligger da også i spidsen af EU-landende i forhold til at få de leverede vacciner i brug.


Vi har et særdeles stærkt samarbejde mellem kommunerne, almen praksis og sygehusene.


Det er en helt unik situation, vi har stået i – men det har bevist, at vi har et særdeles stærkt samarbejde mellem kommunerne, almen praksis og sygehusene. Tak til alle de medarbejdere i kommuner, region og almen praksis, der har lagt enorme kræfter i at få vaccinationssamarbejdet til at fungere.

Nu ved vi, at vi også kan få samarbejdet til at fungerer under meget vanskelige forhold, og vi har fået et hav af nyttige erfaringer. Dem skal vi holde fast i og bruge også efter corona – for det lokale samarbejde om sundhedsopgaverne er helt afgørende, når vi fremover skal sikre sammenhæng i sundhedstilbuddene tæt på borgerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: Jamen, vi hilser da på hinanden

Ærø

Ny dagligvarebutik bekymrer købmænd på øen: Jeg forudser 12 fyringer

Annonce