Annonce
Fyn

Stærk anden halvleg sikrer HC Odense et point

Andreas Madsen scorede fem mål for HC Odense i kampen mod Ajax København. Foto: Michael Bager
Det var bund mod midte, men HC Odense fik et point og fordoblede sæsonens pointhøst, da de fredag aften spillede 25-25 hjemme mod Ajax København.
Annonce

HÅNDBOLD: HC Odense har fået en alt andet end tilfredsstillende start på sæsonen i mændenes 1. division. Et enkelt point blev det til i de syv første kampe, og det kostede holdets træner Martin Hjortshøj jobbet.

Hans afløser på posten Thomas Pedersen kunne ikke stille noget op mod først en ny corona-nedlukning og siden et Skovbakken-hold, der i slutminutterne besejrede de orange-klædte fynboer med 31-26 i tirsdags. HC Odense viste ellers gode takter og var foran tidligt i kampen ved den lejlighed.

Men 1-0 var den eneste føring de fik i fredagens opgør. Ajax scorede fire mål på tre minutter, og herefter haltede HC Odense efter resten af første halvleg. Fra det 10. til 23. minut scorede gæsterne kun et enkelt mål på straffekast og fynboerne fik minimeret forspringet til 10-9, men Ajax gjorde rent i offensiven og gik til pause foran 16-12.

HCO fik langsomt ædt sig tilbage i kampen i løbet af anden halvleg. Efter 45 minutter udlignede de til 18-18, og herefter skiftedes de to hold til at garne frem til stillingen 25-25. Mikkel Søby scorede kampens sidste mål med halvandet minut igen, men trods en timeout lykkedes det ikke at sætte kuglen ind i det afsluttende angreb.

Dermed forbliver HC Odense under nedrykningsstregen, men holder fortsat SUS Nyborg bag sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

De lovede, det ikke ville ske: Birgit bliver blændet væk fra sin terrasse af solvarmepark

Annonce