Annonce
Langeland

Spritbilist havnede i have: Forsøgte at komme retur, men måtte opgive

Efter at have kørt igennem hækken forsøgte den unge spritbilist at komme tilbage til Ringvejen. Bilen står i haven endnu. Foto: Christian Moegreen Hjortshøj
En ung mand på 20 år blev natten til lørdag sigtet for spirituskørsel, efter han endte i en have på Broløkken i Rudkøbing. Haven blev kørt til, inden han måtte opgive at komme op igen samme vej.
Annonce

Rudkøbing: Beboerne for enden af Broløkken i Rudkøbing må have fået noget af et chok, da en 20-årig mand endte i baghaven omkring kl. 23:45 fredag nat. Efterfølgende har han vendt bilen i haven og forsøgt at komme tilbage til vejen uden held.

Politiet oplyser, at manden fra årgang '00 havde været ude for at fejre sin fødselsdag om aftenen. I en alkoholpåvirket tilstand over det tilladte havde han kørt bilen hjem.

Manden havde tilsyneladende for meget fart på, da han kørte mod Langelandsbroen og skulle svinge til venstre ad Ringvejen ind mod Rudkøbing. Her mistede han herredømmet over bilen og kørte gennem både hæk og autoværn.

Autoværn og hæk var ikke nok til at bremse bilen, da han skulle svinge ind på Ringvejen. Foto: Christian Moegreen Hjortshøj

Politiet oplyser, at der ikke er sket nogen personskader i forbindelse med uheldet.

Det samme kan dog ikke siges om den have, som den unge spritbilist endte i. Efter at have endt i haven, så har han vendt bilen og forårsaget yderligere skader på haven og naboens garage i et forsøg på at vende tilbage til Ringvejen.

Da boligerne på Broløkken ligger lavere end vejen på den anden side af hækken, måtte han opgive turen tilbage. Da politiet efterfølgende kommer på steder, foretager de en anholdelse af den 20-årige mand, der skulle til Odense for en blodprøve, som viste at han lå over promillegrænsen.

Han vendt om i haven og ramte både naboens garages og beboernes vandpumpe, hvorefter han blev stoppet af et hegn. Her vendte han om og forsøgte at komme tilbage til vejen igen. Foto: Christian Moegreen Hjortshøj
Manden kørte direkte ind i beboernes vandpumpe. Foto: Christian Moegreen Hjortshøj
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Solidaritet med den kendte handelskultur

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

De lovede, det ikke ville ske: Birgit bliver blændet væk fra sin terrasse af solvarmepark

Annonce